Summer Getaway!

Det er mer gøy under midnattsolen!

Polarsommeren fremheves av midnattssolen, som dominerer sommerhimmelen fra tredje uke i April til tredje uke i August. I polarsommeren er dag og natt forent i Arktis og lyset er det samme i 24 timer.

Opplev midnattssolen, møt våre vennlige reinsdyr, padle i kajakk i de arktiske fjordene, smak på vår lokale eksotiske mat, og utforsk isbreer og fjell denne sommeren – å, du kan gjøre så mye mer på Svalbard- hvor det ekstraordinære er ordinære.

Ta deg inn i Arktis denne sommeren enda rimeligere hos oss! Vi har gjort våre lave priser enda lavere for deg – kun på nettsiden vår.

Frokost og WiFi inkludert!

Pluss flere fordeler:

  • få 5% rabatt på alle turer med våre foretrukne partnere – Svalbard Wildlife Expeditions, Polar Charter og Svalbard Adventures! Send oss ​​en e-post for turene du ønsker å bestille, så ordner vi dem for deg!
  • 5% rabatt på alt fra Arctica AS, den ledende kles- og utstyrsbutikken i Longyearbyen, sok ligger på Lompen Senter i sentrum.

 

Vi tilbyr ikke et luksusopphold, men en 5-stjerners opplevelse i Arktis. La oss være en del av ditt livs største eventyr!

 

tn summer pyramiden boat trip svalbard Jan Christoph Elle 005

BESTILL HER:

Beste ting å gjøre i sommeren

Sommer ATV Safari

Sommer ATV Safari med Svalbard Adventures Mai-Oktober 3.5 timer 1490,- NOK/1090,- NOK Vi kjører inn Adventdalen på ATVer i et klassisk Svalbardlandskap med dype dalbunner og høye fjell. Både om sommeren og høsten er det ikke uvanlig å se både...

Read More

Kajakk Aktiviteter

På en kajakktur kommer du nærmere en naturopplevelse og mestrer en spennende og tradisjonell form for arktisk reise. Turen vil bli ledet av erfarne kajakkguider innenfor våre sikre grenser, og er dermed egnet for alle med en eventyrånd.

Read More