Opplev polarnattens magi

Gleden over de solfylte sommerdagene midnattssolen bringer er over- men hei, det er glede i de fredelige og magiske polarnettene også! Det er fortsatt lys om dagen, som blir kortere frem til den offisielle polarnatten i midten av november når det blir mørkt 24/7.

Bli hos oss!

Frokost Inkludert

Rimelige Priser

Nærmere Naturen

Når planlegger du å komme?

Tilbudet fortsetter!

Sjekk våre tilbud!

What's Hot?

Nybyen by Eirik Lilehugo

8 Grunner til å besøke Svalbard i polarnatta

Tenker du på å besøke den nordligste bebodde byen i verden, men trenger fortsatt litt mer overbevisning? Har du noen spørsmål eller bekymringer om hvordan det er å fly på 78 grader nord? Nå kommer her grunnene til at du absolutt bør komme og besøke Svalbard i den mørke årstiden!

Overnatting med spesiell sjarm

Vi tilbyr overnatting med spesiell sjarm. Gjestehuset 102 ligger i Nybyen, på toppen av Longyear Valley, 2 km fra sentrum.

Gjestehuset var tidligere «millionærens herskapshus», arrangert for de beste og mest erfarne gruvearbeiderne, bygget i 1946. I 1999 ble Barrack 102 Gjestehuset 102, som for tiden er vert for de lykkeligste besøkende i byen. Gjestehuset 102 har 61 senger (7 singelrom, 19 dobbeltrom og 4 firemannsrom). Vi tilbyr ikke et luksuriøst opphold, men en 5-stjerners opplevelse i Arktis!

DSC 4522

Den perfekte omgivelsen

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyret ditt for turer både sommer og vinter, siden vi er omgitt av to isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og dyreliv! En heldig gjest kan klare å finne polarrev og reinsdyr som henger rundt, bare ved å ta en titt gjennom vinduet. Bli målløs i løpet av den mørke årstiden, hvor du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset som danser mot sør, et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

La oss være en del av det største kapitlet i livet ditt!

Ting å gjøre på Svalbard

Svalbard har mer å tilby enn sin majestetiske natur! Mange forskjellige aktiviteter er å velge mellom som sikkert vil tilfredsstille din eventyrlystne sjel. Aktiviteter som er knyttet til den unike historien til hele skjærgården, og opp til moderne tid. Enten du er den veldig aktive typen eller det motsatte, er det sikkert en som passer deg.

Våre Rom og Fasiliteter
Gjestehuset 102 er en toetasjes bygning med 30 koselige rom. Det er 7 enkeltrom, 19 dobbeltrom og 4 sovesaler med fire senger hvor du alltid vil sove tett og våkne. Komfortable bad med dusj er tilgjengelig i hver etasje. Uansett hvilket rom du bor i, får du gratis internettilgang. Frokost serveres i 1. etasje, og når som helst er du fri til å skjemme bort deg mat på kjøkkenet vårt, utstyrt med alle fasiliteter for selvhushold, slik at du kan føle deg som hjemme. Gjestehuset 102 har full lisens til å selge alkohol. Det er to TV-rom som venter på at du skal slappe av. Om sommeren kan du leie syklene gratis på Turist Informasjon og nyte turen helt ned til sentrum av denne fascinerende byen. Ikke nøl med å kontakte oss ved ytterligere spørsmål!

Svalbard Wildlife Expeditions

logo_wildlife –

Naturen på Svalbard

Naturen på Svalbard er vakker, majestetisk, attraktiv og krevende. Et møte med denne arktiske villmarken gjør inntrykk på mennesker som opplever den. Teamet på Svalbard Wildlife Expeditions AS gjør forholdene gunstige slik at du som helhet aktivt kan delta i Svalbard naturbaserte opplevelser.

Naturbaserte opplevelser

Naturbaserte opplevelser blir enda mer fantastiske når hele personen er involvert. Derfor vil teamet på Svalbard Wildlife Expeditions AS gjøre forholdene gunstige, slik at du som gjest spiller en aktiv rolle i ekspedisjonen. På denne måten tror vi at du får en mer fantastisk opplevelse av den arktiske villmarken, du får en bedre forståelse av å være på ekspedisjon på Svalbard, og du lærer mer. Vi vil at du skal ha et så stort eventyr at du kommer tilbake til Svalbard for en annen ekspedisjon med Svalbard Wildlife Expeditions AS.

Super Tilbud

Info

Added: Gjestehuset 102 er et rimelig overnattingssted i Nybyen, omtrent 2 kilometer fra sentrum av Longyearbyen. Fra 1946 til 2001 var gjestehuset hjemmet til gruvearbeiderne. I 1999 ble bygningen kjent som Barrack 102 Gjestehuset 102. Vi har 61 senger (enkeltrom, dobbeltrom og firemannsrom)

Vi tilbyr losji med karakter, uformell atmosfære, historie og sjel. Standarden er enkel, men hyggelig.

Velkommen til Gjestehuset 102, hjemmet ditt hjemmefra!

TripAdvisor Tilbakemeldinger

star rating  I have stayed there two times. April 2015 and February 2016. Nice place, nice staff, nice breakfast. And very clean. People there are really nice and helpful. I do love... read more

avatar thumb A TripAdvisor Member
25/08/2016

Følg oss på sosiale medier

logo wildlife – Kopi
Arctica hoyfjellsspesialisten svalbard – Kopi
member of stempel nav large
encompanylogocolor