Når tenker du å komme?

Beste priser garantert når du bestiller direkte hos oss.

gjestehuset102

Velkommen til Gjestehuset 102!

Vi tilbyr overnatting med spesiell sjarm.

Gjestehuset 102 ligger i Nybyen, på toppen av Longyear Valley, 2 km fra sentrum.
Gjestehuset var tidligere ”millionærens herskapshus”, arrangert for de beste og mest erfarne gruvearbeiderne, bygget i 1946. I 1999 ble Barrack 102 Gjestehuset 102, som for tiden er vert for de lykkeligste besøkende i byen. Gjestehuset 102 har 61 senger (7 singler, 19 dobbeltrom og 4 firemannsrom). Vi tilbyr ikke et luksuriøst opphold, men en 5-stjerners opplevelse i Arktis!

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyret ditt for turer både sommer og vinter, siden vi er omgitt av to isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og dyreliv! En heldig gjest kan klare å finne polarrev og reinsdyr som henger rundt, bare ved å ta en titt gjennom vinduet. Bli målløs i løpet av den mørke årstiden, hvor du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset som danser mot sør, et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

La oss være en del av det største kapitlet i livet ditt!

Våre rom og fasiliteter

Gjestehuset 102 er en toetasjes bygning med 30 koselige rom. Det er 7 enkeltrom, 19 dobbeltrom og 4 sovesaler med fire senger hvor du alltid vil sove tett og lyse. Komfortable bad med dusj er tilgjengelig i hver etasje. Uansett hvilket rom du bor i, får du gratis internettilgang.

Frokost serveres i 1. etasje, og når som helst er du fri til å skjemme bort deg mat på kjøkkenet vårt, utstyrt med alle fasiliteter for selvhushold, slik at du kan føle deg som hjemme.

Gjestehuset 102 har full lisens til å selge alkohol. Det er to TV-rom som venter på at du skal slappe av og slappe av.
Om sommeren kan du leie en av syklene våre og nyte turen helt ned til sentrum av denne fascinerende byen.
Ikke nøl med å kontakte oss ved ytterligere spørsmål!

Svalbard Wildlife Expeditions

SWE Tours and Expeditions 2021 Kalender

Naturen på Svalbard er vakker, majestetisk, attraktiv og krevende. Et møte med denne arktiske villmarken gjør inntrykk på mennesker som opplever den. Teamet på Svalbard Wildlife Expeditions AS gjør forholdene gunstige slik at du som helhet aktivt kan delta i Svalbard naturbaserte opplevelser.

Naturbaserte opplevelser blir enda mer fantastiske når hele personen er involvert. Derfor vil teamet på Svalbard Wildlife Expeditions AS gjøre forholdene gunstige, slik at du som gjest spiller en aktiv rolle i ekspedisjonen. På denne måten tror vi at du får en mer fantastisk opplevelse av den arktiske villmarken, du får en bedre forståelse av å være på ekspedisjon på Svalbard, og du lærer mer. Vi vil at du skal ha et så stort eventyr at du kommer tilbake til Svalbard for en annen ekspedisjon med Svalbard Wildlife Expeditions AS.

Svalbard Wildlife Expeditions tour 2021

Spesielle Tilbud

 • Langtidsleie

  Vi tilbyr også månedlig leie i Guidebolig-leilighet og på Gjestehuset 102.

  Les Mer
 • St. Valentine’s Affair

  20% rabatt på tomannrom med en gratis flaske vin til kjærepar

  Les mer
  Cristian Stormo Jensen
 • Dark Season Campaign

  Kun 2695,- NOK per person

  Les mer
 • Ski Marathon 2021

  Forhåndsreservasjon for Svalbards største begivenhet i året!

  Read more and book
  maxresdefault
 • Tilbakevendende gjester?

  For å takke at du har bodd hos oss, tilbyr Gjestehuset102 en reduksjon på 10% og et spesielt privilegium for alle våre tilbakevendende gjester!

  Check it out
  Gjestehuset102
 • alle tilbudene


  se alle tilbudene her

Info

Gjestehuset 102 er et rimelig overnattingssted som ligger i Nybyen, omtrent 2 kilometer fra sentrum av Longyearbyen. Fra 1946 til 2001 var gjestehuset hjemmet til gruvearbeiderne. I 1999 ble bygningen kjent som Barrack 102 Gjestehuset 102. Vi har 61 senger (enkeltrom, dobbeltrom og firemannsrom). Vi tilbyr losji med karakter, uformell atmosfære, historie og sjel. Standarden er enkel, men hyggelig.

Velkommen til Gjestehuset 102, your home away from home!

Om oss

Eieren av Gjestehuset 102 er Arne Kristoffersen.
Arne er en gruvearbeider, som begynte å jobbe i 1980 rett i gruve 3. Han er stolt en av de mest erfarne gruvearbeiderne i byen. Han tilbrakte sin første vinter i Sverdrupbyen, der Gruve 1b ligger, og flyttet deretter til Nybyen, hvor Barrack 7 (nå Gjestehuset 102) ble etablert for de best kvalifiserte gruvearbeiderne i byen.
Arne kjøpte brakken i 1999, i dag ansett som et kulturarvsted på Svalbard, og skapte muligheten til å være vertskap for folk fra hele verden, og dele sitt spesielle hjem, kunnskap, historie og kjærlighet til denne byen til alle våre gjester.
For tiden jobber Arne i gruve 7, og som du kanskje skjønner, lager han fremdeles historie her oppe!

BLI MED OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Gjestehuset 102 på Facebook

Gjestehuset 102 på Instagram

Traveler Rating: 8.1 Excellent

Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck