Gjør deg klar for det mest spennende eventyret

Velkommen til Svalbard, og velkommen til Gjestehuset 102! Plassert i utkanten av byen, omgitt av fjell og et godt sted for nordlysjakt, tilbyr vi et komfortabelt opphold, en vennlig atmosfære og en følelse av et home away from home!

Velkommen til Svalbard, og velkommen til Gjestehuset 102! Plassert i utkanten av byen, omgitt av fjell og et godt sted for nordlysjakt, tilbyr vi et komfortabelt opphold, en vennlig atmosfære og en følelse av et home away from home!

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyrene for sommer- og vinterturer.

Møt andre entusiastiske reisende fra hele verden, bo hos oss.

Frokost inkludert

Gode rompriser

Nærmere naturen

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte dine eventyr i sommeren og vinteren.

Møt andre entusiastiske reisende fra hele verden – bo hos oss.

Book ditt opphold direkte med oss, og få rabatt på noen turer!

Når planlegger du å komme?

What's hot?

Nybyen by Eirik Lilehugo
Blogg

8 Grunner til å besøke Svalbard i polarnatta

Tenker du på å besøke den nordligste bebodde byen i verden, men trenger fortsatt litt mer overbevisning? Her er noen grunner på hvorfor du absolutt bør besøke Svalbard i denne mørke årstiden!

Offers

Hallo-week! Spesielle tilbud og arrangement på Gjestehuset 102

Tilbring den skumleste tiden på året opp i 78 grader nord!

Halloween-sesongen er rett rundt hjørnet. Liker du noe skummelt? Eller er du en som vil oppleve denne tiden av året et sted utenom det vanlige, et sted på Svalbard, kanskje? Hvis ja, kan dette være din sjanse til å krysse av begge på listen!

Overnatting med personlig sjarm

På Gjestehuset 102 er vårt mål å sørge for at ditt opphold blir budsjettvennlig, men likevel komfortabelt. Vår innbydende atmosfære, rimelige priser og praktiske beliggenhet gjør oss til det perfekte valget for reisende som søker en uforglemmelig, men samtidig økonomisk ferie.

Gjestehuset 102 ligger i Nybyen, på toppen av Longyeardalen, ca 2 km fra sentrum. Gjestehuset tidligere kalt «millionær heimen», stod ferdig i 1946. Her bodde de beste og mest erfarne gruvearbeiderne.

I 1999 ble Barrack 102 til Gjestehuset 102, som for tiden er vert for de gladeste besøkende i byen. Hos oss finner du 61 senger (7 singelrom, 19 dobbeltrom og 4 firemannsrom).

i tilbyr ikke et luksuriøst opphold, men en 5-stjerners opplevelse i Arktis!

SNYY4578
DSC 4522

Perfekte omgivelser

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyrene for sommer- og vinterturer.

Rett utenfor døren finner man isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og et rikt dyreliv!

En heldig gjest kan få øye på polarrev og reinsdyr bare ved å ta en titt ut gjennom vinduet.

La deg målbinde av den mørke årstiden, når du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset som danser mot sør, et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

Om våren og sommeren kan du nyte våre endeløse dager fullt ut – takket være midnattssolen som skinner 24/7 fra midten av april til slutten av august.

La oss være en del av det største kapitlet i livet ditt!

Aktiviteter på Svalbard

Svalbard kan by på mer enn bare majestetisk natur! Det finnes mange forskjellige aktiviteter å velge mellom. Du finner aktiviteter for enhver smak enten de er knyttet opp mot øygruppens spennende historie eller til dagens Longyearsamfunn. Enten du er den veldig aktive typen eller det motsatte, er det sikkert noe som vil passe deg.

Våre gjester er tilbudt reduserte priser ved bestilling av aktiviteter fra våre foretrukne partnere

Våre rom og fasiliteter

Gjestehuset 102 tilbyr 30 rom over to etasjer i Nybyen øverst i Longyeardalen.
Vi har 7 singelrom, 19 tomannsrom og 4 sovesaler med fire senger.

Alle rommene har vaskeservant og oppbevaringsmuligheter for klær og utstyr. Komfortable bad med dusj er tilgjengelig i hver etasje.
Uansett hvilken type rom du velger har du gratis internettilgang.
Frokost serveres i 1. etasje, og når som helst har du muligheten til å lage mat på felleskjøkkenet i 2. etasje. Kjøkkenet er utstyrt med alle fasiliteter for selvhushold, slik at du kan føle deg som hjemme.
Gjestehuset 102 har full sjenkebevilling. Det er TV-rom i hver etasje hvor du kan se på TV, lese en bok, eller bare slappe av.
Om sommeren kan du leie sykler fra turistinformasjonen.
Ikke nøl med å kontakte oss ved ytterligere spørsmål!

Info

Gjestehuset 102 er et budsjettovernattingssted i Nybyen, ca. 2 kilometer fra Longyearbyen sentrum. ra 1946 og frem til tidlig 1990-tallet var gruvearbeidere innlosjert her. 2001 ble bygningen kjent som brakke 102 kjøpt av Arne Kristoffersen og Gjestehuset 102 etablert. Vi har totalt 61 senger (enkeltrom, dobbeltrom og firemannsrom)

Hos oss tilbys du losji med karakter, uformell atmosfære, historie og sjel. Standarden er enkel, men hyggelig.

Velkommen til Gjestehuset 102, ditt hjem borte fra hjemmet!