Eventyr rett utenfor døra

Et koselig overnattingssted i Nybyen, omgitt av fjell og isbreer. Vi tilbyr ikke et luksusopphold, men en 5-stjerners opplevelse i arktis. Velkommen til Gjestehuset 102, ditt home away from home!

Frokost Inkludert

Rimelige Priser

Nærmere Naturen

Når planlegger du å komme?

Pakkereiser for 2023

Vi har kommet opp med flere rom- og aktivitetstilbud som kan passe din reiseplan og budsjett. Sjekk de ut.

Overnatting med spesiell sjarm

Vi tilbyr overnatting med spesiell sjarm. Gjestehuset 102 ligger i Nybyen, på toppen av Longyeardalen, ca 2 km fra sentrum.

Gjestehuset tidligere kalt «millionær heimen», stod ferdig i 1946. Her bodde de beste og mest erfarne gruvearbeiderne.  I 1999 ble brakke 102 til Gjestehuset 102. Hos oss finner du 61 senger (7 singelrom, 19 dobbeltrom og 4 firemannsrom). Vi tilbyr ikke et luksuriøst opphold, men en 5-stjerners opplevelse i Arktis!

DSC 4522

Perfekte omgivelser

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte tureventyret  fra – både sommer og vinter. Rett utenfor døren finner man isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og et rikt dyreliv! En heldig gjest kan få øye på polarrev og reinsdyr bare ved å ta en titt ut gjennom vinduet. La deg målbinde av den mørke årstiden, når du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset som danser mot sør, et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

La oss være en del av det største kapitlet i livet ditt!

Ting å gjøre på Svalbard

Svalbard kan by på mer enn bare majestetisk natur! Det finnes mange forskjellige aktiviteter å velge mellom.  Du finner aktiviteter for enhver smak enten de er knyttet opp mot øygruppens spennende historie eller til dagens Longyearsamfunn.  Om du er den aktive typen, eller foretrekker å ta det litt mer med ro, er det helt sikkert noe som vil passe for nettopp deg.

Våre Rom og Fasiliteter
Gjestehuset 102 tilbyr 30 rom over to etasjer i Nybyen øverst i Longyeardalen. Vi har 7 enkeltrom, 19 dobbeltrom og 4 sovesaler med fire senger. Alle rommene har vaskeservant og oppbevaringsmuligheter for klær og utstyr. Komfortable bad med dusj er tilgjengelig i hver etasje. Uansett hvilken type rom du velger har du gratis internettilgang. Frokost serveres i 1. etasje, og når som helst har du muligheten til å lage mat på felleskjøkkenet i 2. etasje. Kjøkkenet er, utstyrt med alle fasiliteter for selvhushold, slik at du kan føle deg som hjemme. Det er et TV-rom i hver etasje hvor du kan se på TV, lese en bok, eller bare slappe av. Gjestehuset 102 har full skjenkebevilling. Ikke nøl med å kontakte oss ved ytterligere spørsmål!
Våre rom og fasiliteter
Gjestehuset 102 ligger i Nybyen øverst i Longyeardalen. Vi har 30 rom fordelt på 7 enkeltrom, 19 dobbeltrom og 4 sovesaler med fire senger. Alle rommene har vaskeservant og oppbevaringsmuligheter for klær og utstyr. Komfortable bad med dusj er tilgjengelig i hver etasje. Uansett hvilken type rom du velger har du gratis internettilgang. Frokost serveres i 1. etasje, og når som helst har du muligheten til å lage mat på felleskjøkkenet i 2. etasje. Kjøkkenet er utstyrt med alle fasiliteter for selvhushold, slik at du kan føle deg som hjemme. Det er et TV-rom i hver etasje hvor du kan se på TV, lese en bok, eller bare slappe av. Gjestehuset 102 har full skjenkebevilling. Ikke nøl med å kontakte oss ved ytterligere spørsmål!
Previous
Next

Svalbard Wildlife Expeditions

logo_wildlife –

Naturen på Svalbard

Naturen på Svalbard er vakker, majestetisk, attraktiv og krevende. Et møte med denne arktiske villmarken gjør inntrykk på mennesker som opplever den. Teamet på Svalbard Wildlife Expeditions AS gjør forholdene gunstige slik at du som helhet aktivt kan delta i Svalbard naturbaserte opplevelser.

Naturbaserte opplevelser

Naturbaserte opplevelser blir enda mer fantastiske når hele personen er involvert. Derfor vil teamet på Svalbard Wildlife Expeditions AS gjøre forholdene gunstige, slik at du som gjest spiller en aktiv rolle i ekspedisjonen. På denne måten tror vi at du får en mer fantastisk opplevelse av den arktiske villmarken, du får en bedre forståelse av å være på ekspedisjon på Svalbard, og du lærer mer. Vi vil at du skal ha et så stort eventyr at du kommer tilbake til Svalbard for en annen ekspedisjon med Svalbard Wildlife Expeditions AS.

Super Tilbud

Info

Added: Gjestehuset 102 er et rimelig overnattingssted i Nybyen, omtrent 2 kilometer fra sentrum av Longyearbyen. Fra 1946 og frem til tidlig 1990-tallet var gruvearbeidere innlosjert her.  I 2001 ble bygningen kjent som brakke 102 kjøpt av Arne Kristoffersen og Gjestehuset 102 etablert.  Vi har totalt 61 senger (enkeltrom, dobbeltrom og firemannsrom)

Hos oss tilbys du losji med karakter, uformell atmosfære, historie og sjel. Standarden er enkel, men hyggelig.

Velkommen til Gjestehuset 102, hjemmet ditt hjemmefra!

TripAdvisor Tilbakemeldinger

star rating  Affordable guesthouse with great view and hospitality - I really enjoyed my stay in Gjestehuset 102. Everything was amazing here. I stayed in a dorm with 3 other people, the room was just nice and warm enough at... read more

rearke
17/10/2022