Eventyr rett utenfor døra

Et koselig overnattingssted i Nybyen, omgitt av fjell og isbreer. Vi tilbyr ikke et luksusopphold, men en 5-stjerners opplevelse i arktis. Velkommen til Gjestehuset 102, ditt home away from home! Vi tilbyr ikke et luksusopphold, men en 5-stjerners opplevelse i arktis. Velkommen til Gjestehuset 102, ditt hjem borte fra hjemmet!

Et koselig overnattingssted i Nybyen, omgitt av fjell og isbreer. Vi tilbyr ikke et luksusopphold, men en 5-stjerners opplevelse i arktis. Velkommen til Gjestehuset 102, ditt home away from home! Vi tilbyr ikke et luksusopphold, men en 5-stjerners opplevelse i arktis. Velkommen til Gjestehuset 102, hjemmet ditt hjemmefra!

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyrene for sommer- og vinterturer.

Møt andre entusiastiske reisende fra hele verden, bo hos oss.

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte dine eventyr i sommeren og vinteren.

Møt andre entusiastiske reisende fra hele verden – bo hos oss.

Frokost inkludert

Gode rompriser

Nærmere naturen

Når planlegger du å komme?

What's hot?

Offers

May Offers

Pakk kofferten og ta med vennene dine – det er tid for et eventyr i nord! Her er våre spesialtilbud i Mai

Overnatting med personlig sjarm

Vi tilbyr overnatting med personlig sjarm. Gjestehuset 102 ligger i Nybyen, på toppen av Longyeardalen, ca 2 km fra sentrum.

Gjestehuset tidligere kalt «millionær heimen», stod ferdig i 1946. Her bodde de beste og mest erfarne gruvearbeiderne.

I 1999 ble Barrack 102 til Gjestehuset 102, som for tiden er vert for de gladeste besøkende i byen. Hos oss finner du 61 senger (7 singelrom, 19 dobbeltrom og 4 firemannsrom).

i tilbyr ikke et luksuriøst opphold, men en 5-stjerners opplevelse i Arktis!

SNYY4578
DSC 4522

Perfekte omgivelser

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte tureventyret fra – både sommer og vinter.

Rett utenfor døren finner man isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og et rikt dyreliv!

En heldig gjest kan få øye på polarrev og reinsdyr bare ved å ta en titt ut gjennom vinduet.

La deg målbinde av den mørke årstiden, når du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset som danser mot sør, et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

Om våren og sommeren kan du nyte våre endeløse dager fullt ut – takket være midnattssolen som skinner 24/7 fra midten av april til slutten av august.

La oss være en del av det største kapitlet i livet ditt!

Aktiviteter på Svalbard

Svalbard kan by på mer enn bare majestetisk natur! Det finnes mange forskjellige aktiviteter å velge mellom. Du finner aktiviteter for enhver smak enten de er knyttet opp mot øygruppens spennende historie eller til dagens Longyearsamfunn. Enten du er den veldig aktive typen eller det motsatte, er det sikkert noe som vil passe deg.

Våre gjester er tilbudt reduserte priser ved bestilling av aktiviteter fra våre foretrukne partnere

Våre rom og fasiliteter

Gjestehuset 102 tilbyr 30 rom over to etasjer i Nybyen øverst i Longyeardalen.
Vi har 7 singelrom, 19 tomannsrom og 4 sovesaler med fire senger.

Alle rommene har vaskeservant og oppbevaringsmuligheter for klær og utstyr. Komfortable bad med dusj er tilgjengelig i hver etasje.
Uansett hvilken type rom du velger har du gratis internettilgang.
Frokost serveres i 1. etasje, og når som helst har du muligheten til å lage mat på felleskjøkkenet i 2. etasje. Kjøkkenet er utstyrt med alle fasiliteter for selvhushold, slik at du kan føle deg som hjemme.
Gjestehuset 102 har full sjenkebevilling. Det er TV-rom i hver etasje hvor du kan se på TV, lese en bok, eller bare slappe av.
Om sommeren kan du leie sykler fra turistinformasjonen.
Ikke nøl med å kontakte oss ved ytterligere spørsmål!

Svalbard Wildlife Expeditions

logo_wildlife –

Naturen på Svalbard

Naturen på Svalbard er vakker, majestetisk, attraktiv og krevende. Et møte med denne arktiske villmarken gjør inntrykk på mennesker som opplever den. Teamet på Svalbard Wildlife Expeditions AS gjør forholdene gunstige slik at du som helhet aktivt kan delta i Svalbard naturbaserte opplevelser.

Naturbaserte eventyr

Naturbaserte opplevelser blir enda mer fantastiske når hele personen er involvert. Derfor vil teamet på Svalbard Wildlife Expeditions AS gjøre forholdene gunstige, slik at du som gjest spiller en aktiv rolle i ekspedisjonen. På denne måten tror vi at du får en mer fantastisk opplevelse av den arktiske villmarken, du får en bedre forståelse av å være på ekspedisjon på Svalbard, og du lærer mer. Vi ønsker at du skal ha et så stort eventyr at du kommer tilbake til Svalbard for en annen ekspedisjon med Svalbard Wildlife Expeditions AS.

Info

Gjestehuset 102 er et budsjettovernattingssted i Nybyen, ca. 2 kilometer fra Longyearbyen sentrum. ra 1946 og frem til tidlig 1990-tallet var gruvearbeidere innlosjert her. 2001 ble bygningen kjent som brakke 102 kjøpt av Arne Kristoffersen og Gjestehuset 102 etablert. Vi har totalt 61 senger (enkeltrom, dobbeltrom og firemannsrom)

Hos oss tilbys du losji med karakter, uformell atmosfære, historie og sjel. Standarden er enkel, men hyggelig.

Velkommen til Gjestehuset 102, hjemmet ditt hjemmefra!