Longyearbyen i et nøtteskall - Sightseeing med den lokale eksperten

med Svalbard Buss & Taxi

Vi kjører rundt i Longyearbyen, innover dalen mot Gruve 7, og ut mot flyplassen og Gruve 3. Guiden fokuserer på det vi ser og vil i kommunikasjon med gjestene svare på spørsmål, samt fortelle om Longyearbyens historie, fra gruvetidens spede start til dagens moderne samfunn.

 

  • Det blir stopp underveis for fotografering
  • Turen tar rundt to timer
  • Daglige avganger fra hotellene kl. 10 og 16

 

Vi henter på hotellene hver dag så det lønner seg og bestille på forhånd for å være sikker på å få plass. Turen er en rundtur i nærområdene i Longyearbyen og guiden forteller underveis om severdighetene som passeres. Vi kjører opp til utsiktspunkter så det blir god utsikt over byen og de gamle gruvene. Vi fortsetter utover Adventdalen og stopper for fotografering. Ute i dalen passerer vi Nordlysstasjonen og den gamle flyplassen. I Adventdalen er det ofte rein og gås.

Vi fortsetter opp til Eiscat-radaren og stopper på utsiktspunktet for fotografering. Her er det utsikt over hele Adventdalen og over mot breene på andre siden av Isfjorden. Vi reiser videre utover mot flyplassen og vi svinger også innom Frølageret på veien opp mot Gruve 3. Vi avslutter og reiser inn til sentrum igjen for avstigning på hotellene.

 

Prisen inkluderer transport fra/til overnattingssted (gjelder ikke campingplassen).

 

Billett Type

Billettsavgift

AdultsNOK385.00 per person

Kl. 10:00 eller 16:00

Minimum deltaker: Ingen minimum

last ned 1
last ned 3
26232112 1442112372568162 7580155733346650900 o
last ned
Longyearbyen, Svalbard by Angie Magnaong