Våre rom og fasiliteter

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyret for turer både sommer og vinter. Rett utenfor døren hos oss finner du isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og et rikt dyreliv! En heldig gjest kan få øye på polarrev og reinsdyr bare ved å ta en titt ut gjennom vinduet. La deg målbinde av den mørke årstiden, når du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset danse mot sør – et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

Om sommeren kan du nyte våre endeløse dager, takket være midnattssolen som skinner 24/7 fra midten av april til slutten av august.

Enkeltrom med felles bad

En seng i et koselig 10m2 rom lar deg sove godt i løpet av den endeløse polarnatten eller dagen.
Ettersom Gjestehuset 102 var «millionærgården» med de mest erfarne gruvearbeiderne, var standarden her høyere og hvert rom hadde sin egen servant. Dette har ikke endret seg på 102 – du vil også finne at det er plass til oppbevaring og et skrivebord hvis du skulle ønske å gjøre noe. Wi-Fi, en rik frokostbuffé samt sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.

Badene og toalettene er plassert i korridorer i begge etasjer, og hårføner kan lånes i resepsjonen.

Tomannsrom med felles bad

Vi har to typer sengeoppsett på våre tomannsrom. De tradisjonelle enkeltsengene fra da Gjestehuset 102 var gruvearbeiderens «millionærgård»: solide trekonstruksjoner som enkelt konverteres til sofaer eller 2 enkeltsenger på 90cm som kan slås sammen om ønskelig. Også hos tomannsrommene våre har vi beholdt servantene installert på den tiden 102 var høystandardboligen til Longyearbyens gruvearbeidere.

WiFi, vår rikholdige frokostbuffé og sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. Badene og toalettene er plassert i korridorer i begge etasjer, og hårføner kan lånes i resepsjonen.

Seng i en sovesal for 4 personer for begge kjønn

En seng i en sovesal lar deg å få venner veldig enkelt. Det er en servant, skap og et skap. Wi-Fi, en rik frokostbuffé samt sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.

Badene og toalettene er plassert i korridorer i begge etasjer, og hårføner kan lånes i resepsjonen.

Fasiliteter

Gjestehuset 102 har 7 enkeltrom, 19 tomannsrom, og 4 sovesaler for fire personer. Frokost, sengetøy og håndklær er inkludert i prisene våre.

SNYY4936

Årsaker til å bestille direkte hos oss.

Vi vet at det er mange andre måter å bestille opphold hos oss på, men ingenting slår en direkte bestilling! Her er hvorfor:

  • Ingen forhåndsbetaling ved bestilling! – For standard individuelle bestillinger belaster vi kortet ditt 30 dager før ankomst.
  • Få 5 % rabatt på noen aktiviteter på Svalbard! – Ja det er riktig. Når du bestiller oppholdet ditt direkte hos oss, enten via vår nettside eller e-post, kan du få 5 % rabatt på noen av aktivitetene som vises på Aktivitetskalender. Dette inkluderer aktiviteter med våre foretrukne partnere, Greendog Svalbard og Svalbard Adventures! Bare send oss ​​en e-post med informasjon om bookingaktiviteten.
  • 5% rabatt med Arctica AS -Få 5% rabatt på alt (ikke-rabatterte varer) fra Arctica, den ledende kles- og utstyrsbutikken som ligger i Lompensenteret, i sentrum.
  • Live kundeservice – sterk når du kontakter oss vet du at du snakker med noen direkte på Gjestehuset102. Ring oss når som helst på +47 900 30 321 eller send oss ​​en e-post på info@gjestehuset102.no
  • Mest nøyaktig informasjon –vi i Gjestehuset102 oppdaterer alt på nettsiden vår, slik at du får sanntidsinformasjon om våre fasiliteter, og aktiviteter også!
  • Laveste priser –mange online reisenettsteder hevder at de har de beste prisene. Når du bestiller direkte hos oss sparer du faktisk mer!
  • Når du bestiller direkte hos oss sparer du faktisk mer! Vi har kampanjetilbud hele året, og disse tilbudene kan kun benyttes når du bestiller direkte hos oss. Dette betyr flere besparelser!
  • Eksklusive rabatttilbud tilgjengelig når du bestiller direkte hos oss –tilbakevendende gjester? eller en stor gruppe? bestill ditt opphold direkte hos oss og få rabatter. Vi tilbyr 10% til returnerende gjester og opptil 20% til store grupper!