Våre rom og fasiliteter

Våre rom og fasiliteter

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyret ditt for turer både i sommer og vinter, siden vi er omgitt av to isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og dyreliv! En heldig gjest kan klare å finne polarrev og reinsdyr som henger rundt, bare ved å ta en titt gjennom vinduet. Bli målløs i løpet av den mørke årstiden, hvor du kan oppleve den stjernehimmelen, eller se nordlyset danse mot sør – et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

Bestill oppholdet hos oss direkt

Vi vet at det er mange måter å bestille oppholdet hos oss, men ingenting slår en direkte bestilling! Her er grunnen til:

  • Få 5% rabatt på aktiviteter på Svalbard! – Når du bestiller direkt hos oss, får du 5% rabatt på noen av aktivitetene som vises i aktivitetskalenderen. Dette inkluderer turer hos våre partnere, Svalbard Wildlife Expeditions, Polar Charter og Svalbard Adventures! Bare send oss en e-post med informasjon om bestilling.
  • Ingen forhåndsbetaling – vi belaster kortet 30 dager for ankomst. Dette gjelder standard individuelle bestillinger 
  • Live Customer Service – når du kontakter oss, vet du at du snakker med noen direkte på Gjestehuset102. Ring oss når som helst på telefon 900 30 321 eller mail oss på info@gjestehuset102.no
  • Mest nøyaktig informasjon – vi i Gjestehuset102 oppdaterer alt på vår hjemmeside. Så du får informasjon om sanntid om våre fasiliteter og aktiviteter!
  • Laveste priser mange online reisesider hevder at de har de beste prisene. Når du bestiller direkte hos oss, sparer du faktisk mer!
  • Eksklusive tilbud KUN tilgjengelig på nettstedet vårt – ja det stemmer. Vi har kampanjetilbud året rundt, og disse tilbudene kan bare benyttes når du bestiller direkte hos oss. Dette betyr mer besparelser!
  • Du støtter den selve virksomheten! – vi oppfordrer deg til å bestille direkte hos oss. Når du bestiller direkte hos oss, støtter du selve virksomheten. Overnattingssteder, som oss, betaler provisjon til andre bestillingskanaler.

Singelrom

En koselig seng i et lite rom som lar deg sove stramt i løpet av den polare natten og dagen.
Det er et basseng som representerer livet til mine arbeidere i fortiden, nok plass til lagring og et skrivebord for arbeid.

Standard Single Room
Standard Twin Room

Tomannsrom

Vi har to typer sengesett i våre tomannsrom – enkeltsenger som representerer tiden da Gjestehuset 102 var et «millionærerhus»: massivtrekonstruksjoner med madrasser som lett kan brukes som sittesofaer også. Og 2 enkeltsenger på 90 cm som kan skjøtes sammen eller hver for seg. Utstyrt med vegglamper som lar deg lese, og en servant med speil som gjenspeiler tiden for gruveindustrien på Svalbard.

En seng i et firemannsrom

En seng i et firemannsrom vil gi deg muligheten til å få venner veldig enkelt. Det er servant og oppbevaringsmuligheter. Frokost, sengetøy og håndklær er inkludert.

dormitory room

Fasiliteter