Gjestehuset 102 by Håkon Brensholm

PERSONVERN

Personvernet og sikkerheten til informasjonen din er svært viktig for oss. Enten du bestiller rom eller bare en potensiell kunde som surfer på nettsiden vår og ser på tjenestene våre, vil vi at du skal stole på at informasjonen du har gitt oss blir riktig administrert og beskyttet.

Denne personvern erklæringen er utstedt av GJESTEHUSET 102 (“hotellet”), som inkluderer dets hovde, datterselskaper og tilknyttede selskaper, og dekker informasjon som samles inn og brukes av hotellet i løpet av sin virksomhet. Din informasjon kan samles inn og brukes av hotellet gjennom din bruk av dette nettstedet. Vi har utarbeidet denne personvernerklæringen for å forklare mer om hvordan vi samler inn og administrerer informasjonen din.

INFORMASJON VI SAMLER INN:

Når du bruker nettstedet vårt, kan du gi oss forskjellig informasjon som identifiserer deg personlig. For eksempel samler vi inn informasjon fra deg når du foretar en bestilling gjennom vårt reservasjonssystem eller bor på hotellet. Informasjon som samles inn under reservasjonen og under oppholdet kan omfatte:

  • Ditt navn, e-postadresse, hjemme- og bedriftsadresse, telefonnummer, nasjonalitet og betalingskortinformasjon; og
  • Informasjon som opphold og rompreferanser gjort i løpet av reservasjonen din, for eksempel din foretrukne romtype og spesifikke forespørsler til hotellet.

Denne informasjonen kan bli gitt til oss direkte når du foretar en reservasjon gjennom vårt reservasjonssystem, gjennom vår nettside eller direkte på hotellet. I noen tilfeller kan vi motta denne informasjonen fra en tredjepart, for eksempel når du bestiller gjennom et online reisebyrå eller hotellbestillingsside.

INFORMASJON VI FÅR FRA DIN BRUK AV NETTSTEDET. Vi samler også inn informasjon fra deg når du surfer på nettsiden vår eller deltar i visse tjenester på hotellet, for eksempel trådløse internetttjenester. I disse tilfellene kan informasjon som landinformasjon, internettprotokoll (“IP”)-adresse, medietilgangskontrolladresse og andre egenskaper om systemet eller enheten din samles inn automatisk. Denne informasjonen kan samles inn for funksjonelle formål så vel som for å forbedre opplevelsen din når du bruker disse tjenestene. Denne informasjonen kan også brukes til aggregerte trender og statistiske analyser, og for å vise deg mer relevante annonser og meldinger. Bruk av nettstedet kan også gi oss annen informasjon, inkludert, uten begrensning, domeneserver, type datamaskin, type nettleser og annen relevant informasjon om din online opplevelse og bruk av nettstedet.

INFORMASJON LAGRET PÅ DIN DATAMASKIN (“COOKIES”). Når du besøker nettstedet vårt, kan vi lagre noe informasjon på datamaskinen din. Denne informasjonen vil være i form av en “informasjonskapsel” eller lignende fil og kan hjelpe oss å vedlikeholde og forbedre dette nettstedet. En “informasjonskapsel” er en liten mengde data som overføres til nettleseren din av en webserver og kan bare leses av serveren som ga den til deg. Det fungerer som ditt identifikasjonskort, og registrerer ting som Internett-adresser, passord og preferanser. Når du besøker nettstedet igjen, lar informasjonskapselen at nettstedet gjenkjenner nettleseren din. Den kan ikke kjøres som kode eller levere virus. Med de fleste nettlesere kan du slette “informasjonskapsler” fra datamaskinens harddisk, blokkere alle “informasjonskapsler” eller motta en advarsel før en “informasjonskapsel” lagres. Se instruksjonene i nettleseren din for å lære mer om disse funksjonene.

HVORDAN VI BRUKER DENNE INFORMASJONEN: Vi bruker informasjonen som samles inn fra deg primært for å oppfylle hotellreservasjonen din. Før oppholdet kan dette inkludere å sende informasjonen din til hotellet eller sende deg kommunikasjon før oppholdet. Etter oppholdet kan vi også sende deg kommunikasjon og tilfredshetsundersøkelser etter oppholdet for å få tilbakemelding på opplevelsen din.

I noen tilfeller der vi har ditt samtykke eller der det er tillatt i henhold til gjeldende lov, kan vi sende deg markedsføringskommunikasjon (som kan inkludere tekstmeldinger) for produkter og tjenester som vi tror vil være relevante for deg. Vi kan også bruke informasjon relatert til oppholdet ditt til å vise målrettede annonser på våre nettsider eller på tredjeparts nettsteder eller for å sende deg mer relevante meldinger. I tillegg bruker vi denne informasjonen til aggregerte trend- og statistiske analyser for å evaluere og forbedre våre produkter og tjenester, planlegge nye hotellplasseringer og tjenester og annen markedsundersøkelse.

HVEM VI DELER INFORMASJONEN DIN MED: Vi deler informasjonen din med hotellet du bor på for å oppfylle reservasjonen din. Vi kan også dele informasjonen din med tredjeparts tjenesteleverandører for å tilby tjenester i forhold til vår virksomhet, samt for å hjelpe oss med å forbedre produktene og tjenestene våre. For eksempel kan vi bruke en tredjepart eller et tredjepartsprodukt for markedsundersøkelser og dataanalyse. I visse tilfeller, underlagt lokale samtykkekrav, kan tredjeparts tjenesteleverandører også hjelpe oss med ulike markedsføringskampanjer. Vi kan også dele informasjonen din med tredjeparter for å gi deg spesialtilbud om deres egne produkter og tjenester. Alle slike parter må godta å overholde personvernkravene våre før vi gir dem informasjon.

Bortsett fra formålene beskrevet ovenfor, deler vi ikke oppholdsinformasjonen din med noen andre tredjeparter med mindre vi har ditt samtykke eller under spesielle omstendigheter, for eksempel:

  • når vi i god tro mener at avsløringen er lovpålagt eller for å beskytte sikkerheten til hotellgjester, ansatte, publikum eller hotelleiendom;
  • når avsløring er nødvendig for å overholde en rettssak, rettskjennelse, stevning, kjennelse eller rettslig prosess; eller
  • i tilfelle fusjon, salg av eiendeler eller annen relatert transaksjon.

Det kan være andre tidspunkter når vi samler inn og bruker personlig informasjon, for eksempel hvis du velger å delta i en av våre konkurranser eller konkurranser, registrerer deg for å motta våre nyhetsbrev eller andre spesialtilbud og kampanjer, laster ned en av våre mobilapplikasjoner eller deltar i en av våre andre tjenester. I disse tilfellene vil vi samle inn informasjon fra deg for å drive og administrere den respektive konkurransen, konkurransen eller tjenesten du har valgt å delta i. Informasjonen som samles inn kan inkludere personopplysninger som navn, adresse og kontaktinformasjon, samt visse demografiske opplysninger. I hvert tilfelle vil vi samle inn, bruke og sikre informasjonen din på en måte som er i samsvar med de generelle prinsippene i denne personvernerklæringen med mindre vi forteller deg noe annet.

HVORDAN VI SIKRER INFORMASJONEN DIN

Vi er forpliktet til å beskytte konfidensialiteten og sikkerheten til informasjonen du gir oss. For å gjøre dette, settes tekniske, fysiske og organisatoriske sikkerhetstiltak på plass for å beskytte mot enhver uautorisert tilgang, avsløring, skade eller tap av informasjonen din. Innsamling, overføring og lagring av informasjon kan aldri garanteres å være helt sikker, men vi tar skritt for å sikre at passende sikkerhetstiltak er på plass for å beskytte informasjonen din.

ADMINISTRER DINE PREFERANSER OG INFORMASJON

Vi ønsker å sikre at du har de nødvendige verktøyene til din disposisjon for å kontrollere informasjonen du gir oss, inkludert hvordan vi kommuniserer med deg. Det er også viktig at du kontakter oss for å oppdatere informasjonen din hvis noe av det er unøyaktig eller endres.

LENKER TIL ANDRE SIDER

Vår nettside kan inneholde lenker til nettsider som vedlikeholdes og/eller kontrolleres av tredjeparter. Vi gir ingen representasjoner eller garantier med hensyn til slike tredjeparts nettsteder. We encourage you to review the privacy policies of these third-party websites as their privacy practices may differ from ours.

ENDRINGER I DENNE PERSONVERNSRETNINGENE

I noen tilfeller kan vi måtte endre, modifisere eller endre denne personvernerklæringen for å overholde det utviklende reguleringsmiljøet eller behovene til virksomheten vår. Vi forbeholder oss retten til, når som helst og uten varsel, å legge til, endre, oppdatere eller modifisere denne personvernerklæringen, underlagt eventuelle gjeldende juridiske krav.