Ting å gjøre på Svalbard

Svalbard har mer å tilby enn den majestetiske naturen! Mange forskjellige aktiviteter er å velge mellom som helt sikkert vil tilfredsstille din eventyrlystne sjel. Aktiviteter som knytter seg til den unike historien til hele skjærgården, og frem til den moderne tid. Enten du er den veldig aktiv typen eller motsatt, det er helt sikkert en som vil passe for deg.

Klikk og velg en aktivitet for å utforske Arktis!

Har du bestilt oppholdet ditt direkte hos oss? Husk at vi tilbyr 5% rabatt på daglig turer* hos våre foretrukne partnere!

(*=daglig turer ekskluderer flerdagsturer/ekspedisjoner)

OBS! Vi fraråder våre gjester, kunder og bookere på det sterkeste å besøke de russiske bosetningene Pyramiden og Barenstburg, eller å bestille eller kjøpe aktiviteter og tjenester som har med det russiske statseide selskapet Trust Arcticugol å gjøre. Oppfordringen til å slutte/stoppe kjøp av disse tjenestene skyldes den pågående umenneskelige invasjonen av Ukraina fra Russland. For mer informasjon, se mediemeldingen fra Svalbard Turistråd og Visit Svalbard.

sommer

Båtturer

Utforsk de vakre fjordene på Spitsbergen, besøk gamle nabobygder, sett mer pris på det marine dyrelivet med båtturer. Om sommeren er det mange båtturer å velge mellom.

Sjekk aktiviteter >>
Sommer & Vinter

Ekpedisjoner

Svalbard tilbyr flerdagsekspedisjoner både sommer og vinter. Slike turer gir en nærbildeopplevelse med det ville og uberørte Arktis, inkludert et rikt dyre- og fugleliv rett utenfor teltet ditt.

Sjekk aktiviteter >>
Sommer & Vinter

Foto Safari

Har du en lidenskap for fotografering? Da bør du være med på noen av de spennende fotosafari tur, som tar deg med på en naturskjønn oppdagelsesreise der fotografering er i fokus!

Sjekk aktiviteter >>
Sommer & Vinter

Fottur

Longyearbyen er omgitt av majestetiske fjell. Det er mange guidede turer å velge mellom, fra å nå toppmøter til å utforske daler. Noen er korte og passer for alle, mens andre er mer fysisk krevende. Uansett hvilken tur du velger, er du sikret en fantastisk opplevelse med en erfaren guide og fantastisk utsikt.

Sjekk aktiviteter >>
mine visit
Sommer & Vinter

Gruvebesøk

Er du nysgjerrig på gruvedriften i Longyearbyen og historien bak hvorfor noen menn valgte å bosette seg akkurat her for over 100 år siden?

Sjekk aktiviteter >>
Sommer og Vinter

Hundekjøring

Den beste måten å oppleve skjønnheten og endeligheten av det arktiske landskapet er på hundeslede. Når du blir med på turen, vil du møte mange glade hunder og lære å forberede ditt eget team før du drar på eventyr.

Sjekk aktiviteter >>
sommer

Kajakk Aktiviteter

På en kajakktur kommer du nærmere en naturopplevelse og mestrer en spennende og tradisjonell form for arktisk reise. Turen vil bli ledet av erfarne kajakkguider innenfor våre sikre grenser, og er dermed egnet for alle med en eventyrånd.

Sjekk aktiviteter >>
Adventdalen by Eirik Lillehugo
vinter

Nordlys Eventyr

Å se nordlyset er, helt sikkert, en av alles oppføringer på bøttelisten deres. En gang en drøm for deg vil bli en realitet når du besøker her oppe fra oktober til februar, hvor vi opplever totalt mørke over hele Svalbard – noe som gjør det lettere for oss å fange disse magiske lysene!

Sjekk aktiviteter >>
vinter

Skitur

Longyearbyen er omgitt av majestetiske fjell og fantastisk natur. Mulighetene for skiturer er mange og varierte, fra korte turer i svakt terreng til krevende skiturutfordringer over morener og opp til fjelltopper.

Sjekk aktiviteter >>
Snowmobile Adventure
vinter

Snøscootertur

Vil du oppleve det samme eventyret med å kjøre snøscooter og utforske steder som den majestetiske naturen til østkysten og se fantastiske severdigheter som isfjell, gamle fangsthytter, isbreer og arktisk dyreliv? Vi deler den samme følelsen! Faktisk en blanding av en eventyrlig og morsom måte å komme seg rundt på.

Sjekk aktiviteter >>
svalbard
Summer & Winter

Sykkelturer

Kombiner komfort og effektivitet på våre sykkelturer, som gjør at du kan se en rekke av Longyearbyens severdigheter samtidig som du kommer tett på naturen.

Sjekk aktiviteter >>