Kayak Aktiviteter

På en kajakktur kommer du nærmere en naturopplevelse og mestrer en spennende og tradisjonell form for arktisk reise. Turen vil bli ledet av erfarne kajakkguider innenfor våre sikre grenser, og er dermed egnet for alle med en eventyrånd.

Svalbard Wildlife Expeditions tilbyr kajakkpadling på flere dager. Om sommeren utgjør de lange fjordene livsnerven i Svalbards arktiske natur. Det er her sjøfuglene hekker i fjellklipper, der reven jakter på gåseegg i strandsonen, og hvor isbjørnen jakter på sel på isen som flyter ved isbreene. Billefjorden innerst i Isfjorden er nettopp en slik fjord med et summende dyreliv om sommeren. Samtidig byr Billefjorden på et fantastisk fjell- og brelandskap, samt mange kulturminner fra tidligere menneskelige aktiviteter på Svalbard. I løpet av denne turen vil du utforske fjorden fra sjøveien, akkurat som de gamle arktiske oppdagerne. Flere dager med kajakkpadling vil garantere deg en rik Svalbard-opplevelse!

Velg og bestill:

Preferred Partner

Kajakk i Arktisk Natur

Kajakk i Arktisk Natur: 4 timer i Advenstfjorden med Svalbard Wildlife Expeditions Juni-September 4 timer 1095-, NOK Bli med på en hyggelig tur i vakre

Read More »