Kayak Aktiviteter

På en kajakktur kommer du nærmere en naturopplevelse og mestrer en spennende og tradisjonell form for arktisk reise. Turen vil bli ledet av erfarne kajakkguider innenfor våre sikre grenser, og er dermed egnet for alle med en eventyrånd.

Svalbard Wildlife Expeditions tilbyr kajakkpadling på flere dager. Om sommeren utgjør de lange fjordene livsnerven i Svalbards arktiske natur. Det er her sjøfuglene hekker i fjellklipper, der reven jakter på gåseegg i strandsonen, og hvor isbjørnen jakter på sel på isen som flyter ved isbreene. Billefjorden innerst i Isfjorden er nettopp en slik fjord med et summende dyreliv om sommeren. Samtidig byr Billefjorden på et fantastisk fjell- og brelandskap, samt mange kulturminner fra tidligere menneskelige aktiviteter på Svalbard. I løpet av denne turen vil du utforske fjorden fra sjøveien, akkurat som de gamle arktiske oppdagerne. Flere dager med kajakkpadling vil garantere deg en rik Svalbard-opplevelse!

Velg og bestill:

Foretrukket Partner

Kajakk i Arktisk Natur

Bli med på en hyggelig tur i vakre Adventfjorden. Vi padler ut fra Longyearbyen og har det majestetiske Hiorthfjellet foran oss. Hiorthamn ligger i vannkanten og er en tidligere gruveby. Den ble etablert i 1917 og inngangen til gruva ligger 582 meter over havet. Dette er et sted med fascinerende historie og kulturminner. På vår tur rundt i fjorden kan vi oppleve nærkontakt med dyre- og fuglelivet og får en flott naturopplevelse i kajakken.

Read More »