Fottur

Longyearbyen er omgitt av majestetiske fjell. Det er mange guidede turer å velge mellom, fra å nå toppmøter til å utforske daler. Noen er korte og passer for alle, mens andre er mer fysisk krevende. Uansett hvilken tur du velger, er du sikret en fantastisk opplevelse med en erfaren guide og fantastisk utsikt.

Du kan kombinere en tur med en fotografisk ekspedisjon, eller hva med spennende fossil jakt? Du finner 60 millioner år gamle plantefossiler på Svalbard, som er en flott suvenir å ta med hjem. Guiden din informerer deg gjerne om Svalbards historie og geologi under en kjeks og en drink i det detaljerte terrenget. Lær mer om flora og fauna og se nærmere på forskjellige fjellformasjoner. På noen turer får du med deg hundene, mens andre turer inkluderer et besøk til Longyearbyens hundegårder.

Fra toppen av det populære Plateau-fjellet (400 meter over havet) kan du nyte panoramautsikten over vakre Longyearbyen, mens du velger å bli med på en guidet tur til Blomsterdalshøgda, vil du se det berømte Global Seed Vault. Hvis du velger en litt lengre tur til Trollsteinen, får du muligheten til å krysse en isbre og utforske et fascinerende morenelandskap. Du kan også velge en tur som avsluttes med en deilig middag eller lunsj rundt åpen ild.

Om vinteren kan du også velge truger. Bli med på en guidet snesko-tur over et frossent islandskap og nyt roen og roen. Et annet alternativ er å gå på truger i Polar Night for å jage nordlyset, en kveldsaktivitet du aldri vil glemme. Hvis du vil oppleve å gå på en isbre, kan du ta på deg truger og besøke en ishule.

Uansett hvilken tur du velger, ikke glem å bruke passende fottøy og ta med kameraet!

Velg og bestill:

download 2Trollsteinen: Hike crossing the glaicer to the peak
Sommer og Vinter

Trollsteinen: Topptur på 850 moh

Trollsteinen: Topptur 850 moh med Svalbard Wildlife Expeditions Hele året 7-8 timer 1295-, NOK Fjellryggen danner en hestesko rundt Larsbreen. På ryggens høyeste punkt ligger

Les »