Oscar II ski expedition 8 days: Summerskiing from Ymerbukta to Ekmanfjorden - Svalbard Wildlife Expeditions

Skitur

Longyearbyen er omgitt av majestetiske fjell og fantastisk natur. Mulighetene for skiturer er mange og varierte, fra korte turer i svakt terreng til krevende skiturutfordringer over morener og opp til fjelltopper.

Ski i den arktiske naturen

Utstyrt med ski kan du utforske Svalbard på en vakker og fredelig måte, slik den arktiske naturen skal nytes. Vintertid på Svalbard er magisk og er manges favorittsesong, både innbyggere og turister. Med randoneeski på beina kan du gå på topptur i Trollsteinen (850 moh). Du vil bli belønnet med en fantastisk panoramautsikt, og du kan ta pusten på toppen mens du beundrer det snøkledde landskapet. Hvis du kommer tidlig på sesongen, kan du oppleve det vakre blå måneskinnet og det magiske nordlyset. På den annen side, hvis du besøker i solfylte april, vil du bli betatt av de lyse dagene og spektakulære solnedgangene.

Topptur Randonnée fra Trollsteinen

Fjellryggen danner en hestesko rundt Larsbreen. På ryggens høyeste punkt ligger det en svær stein, karakteristisk og ruvende 850 meter over havet, lever denne steinen virkelig opp til sitt navn Trollsteinen.

Read More »