Båttur

Du bør dra på båtturer hvis du vil se og utforske den nydelige, ville og urørte naturen i Arktis! Det er flere utvalg av båtturer som går rundt Isfjorden, besøker flere isbreer og besøker nabolandene.

De russiske bosetningene Barentsburg og Pyramiden nås med båt begge sommerene om vinteren.

Velg og bestill:

Foretrukket Partner

Båt tur til Barentsburg og Esmarkbreen

Med MS Polargirl seiler vi over Isfjorden til Ymerbukta og Esmarkbreen. Spesielt tidlig i sesongen vil det være et yrende dyreliv foran breen. Her kan man få sett sel, kobbe og fugler og kanskje er isbjørnen også i nærheten? Under overfarten til Barentsburg serveres det varm lunsj.

Read More »
Foretrukket Partner

Hvalross Safari

Opplev hvalrossen på vår RIB-båttur til Borebukta, hvor de fascinerende havpattedyrene ofte blir observert på isen foran breen, i vann og på land. Her venter også mektige brefronter og et særpreget fjord- og fjellandskap.

Read More »
Foretrukket Partner

Isbre Safari

Et øyrike nord for fastlands-Norge, vilt, uberørt og uregjerlig. Et sted dekt av aktive bremasser og ruvende fjell, der naturen dominerer og årstider dikterer. La oss vise vei mot Isfjorden for å utforske naturens fremtredende isbreer med båt.

Read More »

Isfjord Safari mot Colesbukta

Med våre åpne polarcirkelbåter kommer man seg raskt ut på fjorden, og kursen settes mot Colesbukta. Det arktiske landskapet er fremtredende og det er umulig å ikke bli betatt av naturen som omgir båten i det den suser ut over Isfjorden.

Read More »
Foretrukket Partner

RIB safari langs iskanten

Reis sjøveien i fotsporene til historiske ekspedisjonsfarere. Vi krysser Isfjorden og setter kursen mot Oscar ll Land i nordvest. Her venter det store mangfoldet av dyreliv, brefronter og blå is formasjoner.

Read More »