Båttur

Du bør dra på båtturer hvis du vil se og utforske den nydelige, ville og urørte naturen i Arktis! Det er flere utvalg av båtturer som går rundt Isfjorden, besøker flere isbreer og besøker nabolandene.

De russiske bosetningene Barentsburg og Pyramiden nås med båt begge sommerene om vinteren.

Velg og bestill:

Båttur til Barentsburg og Esmarkbreen

På tur mot Barentsbrug gjør vi først et stopp innom Esmarkbreen.
For å komme oss dit må vi krysse Isfjorden. Mens vi gjør det vil det
majestetikse landskapet bestående av et aktivt dyreliv og høye fjell komme mer og mer tilsynet.

Read More »

Båttur til Pyramiden og Nordenskiöldbreen

Vær med oss på en oppdagelses reise i en by hvor tiden har stått stille, nemlig spøkelsesbyen Pyramiden. På tur mot Pyramiden avlegger vi et lite besøk innom Skansbukta. Her vil guiden om bord fortelle dere om plassens historikk mens vi sakte drifter forbi. Ved ankomst til Pyramiden vil en engelsktalende russisk guide fortelle om plassenes historie.

Read More »

Hval Safari

Bli med oss på M/V «Polargirl» for en kveldstur på jakt etter de største dyrene på planeten blåhvalen.

Read More »

Hvalross Safari

Svalbard er et skattekammer av et særpreget fjord- og fjellandskap så langt vekk du kan komme i Norge. Langs sjøveien mot Prins Karls Forland venter et møte med mektige brefronter, det unike dyrelivet og den grasiøse hvalrossen som ligger i kolonier på stranden.

Read More »

Isbre Safari

Et øyrike nord for fastlands-Norge, vilt, uberørt og uregjerlig. Et sted dekt av aktive bremasser og ruvende fjell, der naturen dominerer og årstider dikterer. La oss vise vei mot Isfjorden for å utforske naturens fremtredende isbreer med båt.

Read More »