Båtturer

Du bør velge å dra på en båttur hvis du vil se og utforske den majestetiske, ville og uberørte naturen i Arktis! Det er flere turer som lar deg utforske Isfjorden, se isbreer og besøke nabobyer.

De russiske bosetningene Barentsburg og Pyramiden nås med båt begge somre om vinteren.

Har du bestilt oppholdet ditt direkte hos oss? Husk at vi tilbyr 5% rabatt på aktiviteter med våre foretrukne partnere!

Har du bestilt ditt opphold direkte hos oss, enten via vår nettside eller e-post? Husk at vi tilbyr 5% rabatt på aktiviteter med våre foretrukne partnere!

OBS! Vi fraråder våre gjester, kunder og bestillere på det sterkeste å besøke de russiske bosetningene, Pyramiden og Barenstburg, eller å bestille eller kjøpe aktiviteter og tjenester som har å gjøre med Russisk statseid selskapet Trust Arcticugol. Oppfordringen til å slutte/stoppe kjøp av disse tjenestene skyldes den pågående umenneskelige invasjonen av Ukraina fra Russland. For mer informasjon, se mediemelding fra Svalbard Turistråd og Visit Svalbard.

Velg og bestill:

Catch of the day/Dagen’s Fangst

Med en lukket båt (RIB) har vi uante muligheter. Komfortabelt, varmt og raskt, vi reiser dit hvor handlingen er. Med vår mange års erfaring, vil vi gjøre vårt beste for å gi deg din største naturopplevelse noensinne!

Les mer og book»

Middagscruise under midnattssola

I sommermånedene gir midnattssolen deg mange ekstra timer til å nyte dagen. Hva er vel en bedre måte å tilbringe en solfylt kveld på, enn å spise middag ombord på en båt? Bli med på en unik kulinarisk opplevelse ute på Svalbards fjorder.

Les mer og book»