ATV Safari

En ATV-safari er en morsom og spennende aktivitet som tilbyr en sightseeingtur med forskjell i Longyearbyen-området.

Sommeren på Svalbard er kort og hektisk med dagslys døgnet rundt i midnattssolsesongen fra april til slutten av august. Hvis det er morsomt å sykle på en ATV, har du sjansen til å oppleve dette på verdens mest spennende sted. Du kjører en Can-Am Outlander-ATV fra Longyearbyen i et sommerlig Svalbard-landskap ut til Adventdalen. Hold øye med det rike dyre- og fuglelivet, og hvis du er heldig, kan du få øye på arktiske rever og reinsdyr. Nyt den fantastiske utsikten fra toppen av fjellet ved Mine 7, og stopp deretter for kaffe på en fangststasjon!

Tilgjengelig

Sesong 15 Mai 2019 – 30 Nov 2019
Mandag – Søndag08:00 to  11:30
13:00 to  16:30

Hadle Om

Vi kjører ATV-ene våre inn i et klassisk Svalbard-landskap i Adventdalen, en dal formet av breer og omgitt av fjell og interessante kulturminner. Ofte ser vi både svalbardrein og arktiske rever på dette. Vi kjører mot foten av fjellet av kullgruve nummer 7. Herfra kjører vi til toppen av fjellet på kjøretøyene våre på en grusvei. Herfra kan vi nyte en fantastisk utsikt over Adventdalen og Isfjorden. Vi vil servere kaffe og litt snacks på denne turen. Hvis vi har tid på turen tilbake til byen, kan vi stikke innom en av de mange hundegårdene i dalen. Vær oppmerksom på at miljøvernloven på Svalbard forbyr å kjøre offroad på den skjøre arktiske tundraen. Vi er lovpålagt å bare kjøre på veier. ATV-safarien er en flott måte å lære bare en brøkdel av hva som gjør Svalbard til et så fantastisk sted å bo, og vi garanterer at du vil bli beriket av opplevelsen.

Inkludert:

Transport til og fra hotell, orientering, ATV, drivstoff, snøscooterdrakt, spesielle støvler, ytre votter, hjelm, kjørebriller, ansiktsmaske, kaffe og småkaker, forsikring, turleder med ATV og sikkerhetsutstyr.

Vennligst legg merke til! Du må ha bil eller motorsykkel – førerkort for å kjøre en ATV. Førerkortet må bæres gjennom hele turen. Det vil ikke bli gitt noen tilbakebetaling av aktivitet hvis du glemmer å ta med førerkortet.

Aldersgrense: 8 år

Vi krever minimum 2 sjåfører på denne turen.

Priser

BillettypeBilletttariff
Per personNOK1,290.00 driver
Per personNOK890.00 passenger

Prices may be subject to change.

Fasiliteter

Aktiviteter

  • Omvisining

Aldersgrense

  • barn – Minimum 8 år gammel

Varighet

  • 4 timer
  • Halv dag

Deltakerne må ta med

  • varme klær
  • vindtett klær

Sesong

  • Nordlys vinter
  • Polar sommer

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for nyheter og tilbud!