Hundekjoring pa hjul KREDITER ISI ZURN 2 e1625938583988

Hundekjøring

Den beste måten å oppleve skjønnheten og endeligheten av det arktiske landskapet er på hundeslede. Når du blir med på turen, vil du møte mange glade hunder og lære å forberede ditt eget team før du drar på eventyr.

Når du kommer til hundehagen, vil guiden din gi deg en introduksjon til hundene og fortelle deg om vår hundekjøringslivsstil. Du får sjansen til å gå rundt i hagen og kose med hundene, som alltid er ivrige etter å få nye venner. En av de beste delene av hundekjøring er å få kontakt med hundelaget ditt, så du lærer å utnytte dine egne hunder og kjøre ake. Når vi er klare til å dra, kjører vi ut i villmarken og inn i en av de mange dalene som omgir oss.

Under turen vil du oppleve hundenes kraft og deres lidenskap for å løpe, alt mens du reiser gjennom det vidåpne Arktis. Du kan til og med få sjansen til å se andre dyreliv som reinsdyr eller rev vandrende forbi.

Velg og bestill:

sommer

Hundekjøring på hjul

I midten av Juni, når snøsmeltingen starter, går vi over fra slede til vogn. På hundekjøring på hjul bytter du på å kjøre din egen vogn med 6-7 huskyer.

Les »
vinter

Nordlyssafari med hundespann

Polarnatten er en spesielt stemningsfull tid av året, og hundesledetur under stjernehimmelen, dansende nordlys, glitrende måneskinn eller den svarte himmelenss kontrast til den hvite snøen – er en opplevelse man ikke bør gå glipp av.

Les »