Nordlys Eventyr

Å se nordlyset er, helt sikkert, en av alles oppføringer på bøttelisten deres. En gang en drøm for deg vil bli en realitet når du besøker her oppe fra oktober til februar, hvor vi opplever totalt mørke over hele Svalbard – noe som gjør det lettere for oss å fange disse magiske lysene!

Hvorfor på Svalbard?

Svalbard ligger nord, og det faktum at vi har mørke døgnet rundt er en stor fordel for oss så vel som for turistene å få en sjanse til å se disse skjønnhetene i løpet av livet.

Vanligvis er disse magiske lysene i forskjellige farger, dansende over himmelen, steder der det er mindre eller ingen lysforurensning. Aktivitetsleverandører på Svalbard tilbyr Northern Nights opplevelser med snøscooter, hundekjøring, med båt eller til fots utstyrt med truger. Uansett hva du velger vil gi deg en annen type eventyr som helt sikkert er verdt å huske. Svalbard passer faktisk på regningen!

Velg og bestill:

Preferred Partner

Nordlyssafari med snøscooter

Vi viser deg vei østover, langs elvedeltaet i Adventdalen og videre til is-fenomenet som inuittene kaller for «Pingo». Med snøscooter tar vi oss ut av byens lyskilder og inn i det mørklagte landskapet som lyses opp av snøen, månen og stjernene.

Read More »
Polar Night Season

Følg nordlyset – Hundekjøring med overnatting

Kanskje Aurora Borealis? Hundekjøring med overnatting på hundegård Overnatting i hytte ved hundegården med hundekjøring vil stillheten råde hele natten. Kanskje hundene vil gi deg en fantastisk konsert. Vi vil bruke hundevogn inntil snøen kommer.

Read More »

Nordlysjakt med beltevogn

Ta med hele familien og bli med på en spennende snøkatttur mens vi jakter på nordlyset. Beltevognen er umulig å gå glipp av når den parkerer utenfor hotellet ditt, men så snart du har byttet ut byen med villmarken, vil kjøretøyet virke veldig lite, og villmarken veldig stor. En nordlysjakt med snøkatt er en fin måte for folk i alle aldre å forlate sivilisasjonen bak seg. Turen er ikke fysisk krevende, og passer også for barn.

Read More »

Nordlysaften

Opplev magien med å være ute i villmarken på 78 grader nord! Vår nordlysaften i Camp Barentz er en helt spesiell opplevelse som du bør få med deg i løpet av oppholdet ditt i Longyearbyen. Spenningen stiger i det vi forlater byen, og kjører innover Adventdalen. Fjellene på hver side ruver over oss som kjemper, knapt synlige i den mørke polarnatten – eller kanskje badet i måneskinn og nordlys? Hva venter i enden av veien?

Read More »