Nordlys Eventyr

Å se nordlyset er, helt sikkert, en av alles oppføringer på bøttelisten deres. En gang en drøm for deg vil bli en realitet når du besøker her oppe fra oktober til februar, hvor vi opplever totalt mørke over hele Svalbard – noe som gjør det lettere for oss å fange disse magiske lysene!

Hvorfor på Svalbard?

Svalbard ligger nord, og det faktum at vi har mørke døgnet rundt er en stor fordel for oss så vel som for turistene å få en sjanse til å se disse skjønnhetene i løpet av livet.

Vanligvis er disse magiske lysene i forskjellige farger, dansende over himmelen, steder der det er mindre eller ingen lysforurensning. Aktivitetsleverandører på Svalbard tilbyr Northern Nights opplevelser med snøscooter, hundekjøring, med båt eller til fots utstyrt med truger. Uansett hva du velger vil gi deg en annen type eventyr som helt sikkert er verdt å huske. Svalbard passer faktisk på regningen!

Velg og bestill:

Foretrukket Partner

Nordlyssafari med snøscooter

Vi viser deg vei østover, langs elvedeltaet i Adventdalen og videre til is-fenomenet som inuittene kaller for «Pingo». Med snøscooter tar vi oss ut av byens lyskilder og inn i det mørklagte landskapet som lyses opp av snøen, månen og stjernene. Husk også å kikk opp etter nordlys.

Read More »
Foretrukket Partner

Snøscootersafari til Nordlyscamp

Vår lavvo varmes opp for lunsj og historiefortelling. Du befinner deg nå omringet i historiske omgivelser og vill natur. Å besøke området rundt Tempelfjorden og Sassendalen i mørketiden gir deg virkelig følelsen av å være i ett med naturen.

Read More »