polar night atv

ATV Safari i polarnatta

med Svalbard Adventures

Vi kjører våre Can-Am Outlander, ATV-er fra Longyearbyen og inn i Adventdalen, og stopper på flere historiske steder underveis hvor guiden deler sin kjennskap og personlige innsikt om området. Turen går videre til fjellet Breinosa og den aktive kullgruven: Gruve 7. På toppen av fjellet speider vi etter nordlyset og tar oss tid til å nyte den arktiske stillheten.

Hvis det er tid, besøker vi en av hundegårdene på vei tilbake, hvor vi får muligheten til å bli kjent med både polarhundene og eierne. På turen blir det servert varm drikke og snacks mens guiden deler flere gode historier.

Vi gjør oppmerksom på at alle deltakere må ha sertifikat og at ferdsel med ATV på bar eller tint mark er forbudt i henhold til Svalbardmiljøloven. Kjøring med ATV skjer derfor kun på veier hvor det er lov å kjøre med bil.

Billetttype Billetttariff
Per person NOK1,590.00 sjåfør
Per person NOK1,190.00 passasjer
polar night atv 1

Inkludert i prisen:

Transport til og fra overnattingssted, briefing, ATV, drivstoff, scooterdress, scooterstøvler, votter, hjelm, kjørebriller, ansiktsmaske, kaffe og kjeks, turleder med ATV og sikkerhetsutstyr.
Viktig: Det kreves førerkort for bil eller motorsykkel for å kjøre ATV. Førerkortet må medbringes på turen! Du blir ikke refundert hvis du ikke kan kjøre pga manglende førerkort.
Denne turen krever ingen minimum deltakere.
Aldersgrense: 8 år