polar night atv

ATV Safari i Polarnatten

med Svalbard Adventures

Vi kjører våre Can-Am Outlander, ATV-er fra Longyearbyen og inn i Adventdalen, og stopper på flere historiske steder underveis hvor guiden deler sin kjennskap og personlige innsikt om området. Turen går videre til fjellet Breinosa og den aktive kullgruven: Gruve 7. På toppen av fjellet speider vi etter nordlyset og tar oss tid til å nyte den arktiske stillheten.

Hvis det er tid, besøker vi en av hundegårdene på vei tilbake, hvor vi får muligheten til å bli kjent med både polarhundene og eierne. På turen blir det servert varm drikke og snacks mens guiden deler flere gode historier.

Vi gjør oppmerksom på at alle deltakere må ha sertifikat og at ferdsel med ATV på bar eller tint mark er forbudt i henhold til Svalbardmiljøloven. Kjøring med ATV skjer derfor kun på veier hvor det er lov å kjøre med bil.

BillettypeBillettavgift
Pr.personNOK 1 490,00 sjåfør
Pr.personNOK 1 090,00 passasjer
polar night atv 1

Inkludert:

– Transport til og fra overnattingssted, briefing, ATV, drivstoff, scooterdress, scooterstøvler, votter, hjelm, kjørebriller, ansiktsmaske, kaffe og kjeks, turleder med ATV og sikkerhetsutstyr.
– Viktig: Det kreves førerkort for bil eller motorsykkel for å kjøre ATV. Førerkortet må medbringes på turen!
– Denne turen krever ingen minimum deltakere.
– Aldersgrense: 8 år