Arctic Challenge: Kajakk + Topptur

med Svalbard Wildlife Expeditions

Alle har et forhold til Hiortfjellet, der det ruver med sine karakteristiske former på den andre siden av fjorden, rett imot oss i Longyearbyen. På den toppen  man bare. Men det er tøft, det er en god grunn til at den har navnet «Den Arktiske Utfordringen«. Først skal fjorden krysses med kajakk, deretter venter nærmere 1000 høydemeter i urørt terreng. Vel det stemmer ikke helt for underveis mot toppen passerer vi Sneheim, tidligere boliger for gruvearbeiderne. Midtveis til topps finnes et gruveanlegg fra tidligere tider. Vel oppe på toppen er utsiktsbelønningen fullkommen. Milevis med urørt arktisk natur ligger under dine føtter.

DSC9252
DSC9225

Periode: Juni – September
Dager: Mandag, Onsdag, Torsdag og Lørdag
Fra: 08:00
Varighet: 11 timer
Pris: NOK 2010

Demanding Level 5 of 5

Minimum deltakere: 2 pax

Maximum deltakere: 12 pax

Aldersgrense: 16 år

Inkludert i prisen: Transport til/fra overnattingsstedet, personlige kajakkklær som tørrdrakt og redningsvest, lunsj, varm drikke, kjeks og en guide med nødvendig sikkerhetsutstyr.

Turen starter kl 08.00, da henter vi deg på overnattingsstedet ditt og kjører deg til vårt lager på Sjøområdet. Du vil få tildelt ditt personlige kajakkutstyr for dagen. Instruksjoner, sikkerhetsopplæring og miljøinformasjon vil bli gitt under turen.

Tidligere kajakkerfaring er ikke nødvendig, da turlederne vil gi nødvendig instruksjon. Turen er på 11 timer og er ganske utfordrende, så du må ha god fysisk helse.

Mest populære turer i sommer