DSC 3052

Pimjai Jitmoma

Resepsjonist

Pimjai kom fra nord-Thailand med mange drømmer som allerede er oppfylt. Hun begynte først som renholder og har hjulpet oss med å forberede frokost også. Så ble hun resepsjonist og lærte hvordan man ønsker gjester velkommen og gir dem god service. Du finner Pim i resepsjonen på Gjestehuset 102 og du kan være sikker på at hun gjerne hjelper deg.

DSC 2961

Olena Hindseth

Booking manager

Olena flyttet til Longyearbyen for fem år siden på grunn av den fristende kombinasjonen av ro, samhold og eventyr. Hun har jobbet på Gjestehuset 102 de siste tre årene og har gjort stedet enda vennligere og koseligere enn det var tidligere. Trenger du hjelp, har du spørsmål eller utfordringer er hun den rette å kontakte – og du kan stole på hennes erfaring!

Angie B. Magnaong

Resepsjonist

Kommer fra et tropisk land, hadde hun aldri trodd at hun ville sette fot på et sted langt hjemmefra og er motsatt på nesten alt. Når du går gjennom Gjestehuset 102-resepsjonen, må du føle deg hjemme, da Angie hjertelig vil ønske deg velkommen. Virkelig, for Angie, og alle av oss, er Gjestehuset 102 hennes hjem hjemmefra – og for dere også!

DSC 3078

Phonchai Choedchu

Vedlikehold og renholder.

Siden 2014 har Phonchai hjulpet oss med vedlikehold og han jobber også med renhold. Phonchai gjør en fantastisk jobb som gjør oss fornøyd og stolt over at han er del av teamet på Gjestehuset 102.

DSC 2998

Thongroi Tantha

Værelsesbetjent

Vi har gladere frokoster på Gjestehuset 102 etter at Thong flyttet opp til Longyearbyen i 2008 og ble en del av vårt team. Hun er stuepike og er ansvarlig for frokosten. Siden hun begynte er gjestehuset rent hele året og hver morgen kan vi garantere gjestene våre at de får vennlig oppfølging av Thongroi under frokosten.

Wiyada Unkaew

Værelsesbetjent

Vårt renholdsteam ville ikke være komplett uten henne. Å sørge for at Gjestehuset 102 er komfortabelt rent og koselig siden 2017, har Lukchin også vært en fantastisk frokostassistent. Når du bor på Gjestehuset102, vær ikke overrasket over å alltid motta varme hilsener og vakreste smil av denne vakre damen!