Våre ansatte

Gjestehuset 102, your home away from home!

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyret ditt for turer både sommer og vinter, siden vi er omgitt av to isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og dyreliv! En heldig gjest kan klare å finne polarrev og reinsdyr som henger rundt, bare ved å ta en titt gjennom vinduet. Bli målløs i løpet av den mørke årstiden, hvor du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset som danser mot sør, et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

La oss være en del av det største kapitlet i livet ditt!

DSC 2961

Olena Hindseth

General manager

Olena flyttet til Longyearbyen for åtte år siden for sin fristende kombinasjon av fred, fellesskap og eventyr. Hun har jobbet på Gjestehuset 102 de siste seks årene, noe som gjør dette stedet enda mer vennlig og koseligere. Hvis du trenger hjelp, har spørsmål eller uoppløselige situasjoner, vil hun være den rette personen til å kontakte og stole på hennes erfaring!

Angie Magnaong

Marketing & Web, Reception

Angie, som kommer fra et tropisk land, hadde aldri trodd at hun ville være i stand til å sette foten på et sted langt hjemmefra og er motsatt på nesten alt. Når du går gjennom Gjestehuset 102-resepsjonen, må du føle deg hjemme da hun vil ønske deg hjertelig velkommen. Virkelig, for Angie, er Gjestehuset 102 hennes hjem hjemmefra - og for deg også!

IMG 3736

Khristin Aina Grana

Breakfast & Housekeeping, Reception

Khristin har levd sitt beste liv siden hun flyttet til Svalbard for 3 år siden. Selv om hun bare hadde en liten ide om denne perlen nordover, ble hun forelsket i hele Svalbard - folket, det ekstreme miljøet, og bare alt i mellom. Å være født og oppvokst i et gjestfritt land som Filippinene, forvent at Khristin skal gjengi det samme. Hun er glad for å tjene deg når du starter dagen med en frokost og hver gang du trenger hjelp.

IMG 3734

Chena Magnaong

BREAKFAST ASSISTANT, HOUSEKEEPING