• Sunsets and Smiles

    fun under the arctic sun

Solnedganger er de vakreste. Alle elsker det. Det kan være romantisk for deg, inspirerende for meg og beroligende for resten. Det som gjør at solnedgangene på Svalbard skiller seg ut er at den er annerledes – virkelig annerledes.

SUNSETT GÅR PÅ TOPPEN AV VERDEN

Du kan gjøre mange ting mens solnedgangen stirrer på samme tid – føler hvor givende det er at en vakker dag nettopp har gått, og en vakrere er i ferd med å komme mens du beundrer naturen og dyrelivet i Arktis. Å ha et glass vin med en isbre i det er heller ikke en dårlig idé- eller kajakkpadling på brefrontene, og setter pris på hvordan den oransje himmelen reflekteres over krystallene, mens den er omgitt av arktiske fugler. Å få en morsom samtale med vennlige lokalbefolkningen mens du deler en øl på bredden, eller bare tenk på glade tanker mens god musikk spiller i øret på toppen av et fjell – det er en terapi.

De fleste tenker kanskje at hver dag, i alle steder i verden, er det solnedgang og soloppgang – en hverdagsrutine av naturen, men nah-ah, ikke her på Svalbard. Disse fantastiske solnedgangene er ikke å gå glipp av. Hver arktiske vinkel er naturskjønn, unektelig instagram-stand og virkelig unik. Et under ikke ikke alle vet om.

Dette kan oppleves på kort tid da den mørke sesongen snart følger – hvis vi savner, må vi vente et år til for å se hvor spent solen er når hun kysser horisonten etter måneder med å være oppe.

Hva anbefaler vi å gjøre?

Vi har det rimeligste rommet for deg!

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for nyheter og tilbud!