IMG 0266

Summer Getaway!
15% off accommodation

Gjestehuset 102

Summer Getaway!
10% rabatt på våre rom

Gjestehuset 102, Svalbard

Ta deg inn i Arktis i sommer enda rimeligere hos oss! Få 10% avslag når du bor hos oss på Gjestehuset 102. Gjelder alle rom.

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyret ditt for turer både sommer og vinter, siden vi er omgitt av to isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og dyreliv! En heldig gjest kan klare å finne polarrev og reinsdyr som henger rundt, bare ved å ta en titt gjennom vinduet. Bli målløs i løpet av den mørke årstiden, hvor du kan oppleve den stjernehimmelen, eller se nordlyset danse mot sør – et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

Våre Rom

Singelrom

En koselig seng i et lite rom som lar deg sove stramt i løpet av den polare natten og dagen.
Det er et basseng som representerer livet til mine arbeidere i fortiden, nok plass til lagring og et skrivebord for arbeid.

Standard Single Room
Standard Twin Room

Tomannsrom

Vi har to typer sengoppsett i våre tomannsrom – To enkeltsenger som husker tiden da Gjestehuset 102 var et «millionærhus»: solide trekonstruksjoner med madrasser som lett kan sitte i sofaer også.
Og to enkeltsenger på 90 cm som kan settes sammen eller hver for seg. Vegglampene lar deg lese. Servanten gjenspeiler gruvedriftens tid på Svalbard.

WiFi, frokost og sengetøy er inkludert i prisen.

En seng i et firemannsrom

En seng i et firemannsrom vil gi deg muligheten til å få venner veldig enkelt. Det er servant og oppbevaringsmuligheter. Frokost, sengetøy og håndklær er inkludert.

dormitory room

Book her:

BH 05607

Vilkår:

  • Minimum 2-netters opphold
  • 10% avslag i alle rom
  • Denne kampanjen fungerer ikke sammen i tillegg til andre kampanjer
  • Standard Booking
  • Frokost, sengetøy og håndklær er inkludert

Extras:

  • Få 5% avslag på alle ting på Arctica AS, en kles- og utstyrsbutikk i hjertet av byen, inne i Lompen Senteret.

Fasiliteter