Polarnatt Super Deal - beste priser i byen!

Tenker du å besøke Longyearbyen denne mørke sesongen? Lurer du på hvordan det føles å være i den nordligste bebodde byen der solen ikke står opp? Bli hos oss for et rimeligere besøk! Vi tilbyr den mest budsjettvennlige innkvarteringen i Longyearbyen, men vi elsker å holde våre gjester fornøyde, så her kommer våre beste priser på den mest spesielle og magiske tiden av året.

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyret for turer både sommer og vinter siden vi er omgitt av 2 isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og dyreliv! En heldig gjest kan klare å finne polarrev og rein som henger rundt, bare ved å se gjennom vinduet. Bli målløs i den mørke årstiden, hvor du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset danse mot sør et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

La oss være en del av det største kapitlet i livet ditt!

Våre priser i polarnatt (November til Januar) Frokost, sengetøy, og håndklær er inkludert.

Standard Singelrom

med fellesbad
NOK 745 per rom per natt
  • Frokost Inkludert
  • Håndklær og sengetøy
  • WiFi

Standard Tomannsrom

med fellesbad
NOK 895 per rom per natt
  • Frokost Inkludert
  • Håndklær og sengetøy
  • Wifi

En seng i et firemannsrom

med fellesbad
NOK 430 per seng per natt
  • Frokost Inkludert
  • Håndklær og sengetøy
  • WiFi

Singelrom

En koselig seng i et lite rom som lar deg sove stramt i løpet av den polare natten og dagen.
Det er et basseng som representerer livet til mine arbeidere i fortiden, nok plass til lagring og et skrivebord for arbeid.

fra 745- NOK

Standard Single Room
Standard Twin Room

Tomannsrom

Vi har to typer sengesett i våre tomannsrom – enkeltsenger som representerer tiden da Gjestehuset 102 var et «millionærerhus»: massivtrekonstruksjoner med madrasser som lett kan brukes som sittesofaer også. Og 2 enkeltsenger på 90 cm som kan skjøtes sammen eller hver for seg. Utstyrt med vegglamper som lar deg lese, og en servant med speil som gjenspeiler tiden for gruveindustrien på Svalbard.

fra 895,- NOK

En seng i et firemannsrom

En seng i et firemannsrom vil gi deg muligheten til å få venner veldig enkelt. Det er servant og oppbevaringsmuligheter. Frokost, sengetøy og håndklær er inkludert.

fra 430,- NOK per seng

dormitory room

Sjekk tilgjengeligheten her

Gjestehuset 102 var tidligere «millionærenes herskapshus», arrangert for de beste og mest erfarne gruvearbeiderne, bygget i 1946. I 1999 ble brakke 102 Gjestehuset 102, som for tiden er vert for de lykkeligste besøkende i byen.

Vi tilbyr ikke et luksusopphold, men en 5-stjerners opplevelse i Arktis!

La oss være en del av det største kapitlet i livet ditt!

Fasiliteter

Beste ting å gjøre i polarnatta

No posts found!