download 2Trollsteinen: Hike crossing the glaicer to the peak

Nå Trollsteinen på 850 moh og utforsk isgrotten

med Svalbard Wildlife Expeditions

Bli med på en fottur til toppen av fjellet Trollsteinen med besøk i isgrotte! Dette er eventyret for deg som vil ha mer – du får to flotte opplevelser i en!

Trollsteinen er et fjell 850 meter over havet. Det er en karakteristisk topp med en stor trolllignende stein på toppen og en vakker ås å gå på. Turen vår starter i et spennende morenelandskap formet av Larsbreen, ved siden av fjellet Sarkofagen. Vi krysser breen med pigger, før vi utforsker den magiske verdenen inne i isgrotten. Når vi er ferdige med å utforske isgrotten, fortsetter vi til foten av fjellet, før vi begynner å ta oss til toppen. På klare dager med lys får du en spektakulær utsikt over Isfjorden og videre sørover på Svalbard.

Dette er et flott eventyr hvor du tilbringer hele dagen utendørs med å utforske et flott, naturlig landskap.

trollsteinen3
Ice Cave Challenge Glacier hike and climbing in an ice cave 3
Denne turen passer for:

Aldersgrense: 16 år

Nivå: 4+ av 5

Hva du skal ta med/kle på:

Solide varme tursko, ekstra varme klær, drikkevann (på termos da denne lett kan fryse til is), kamera, ekstra genser til å ha på i pauser og på vei tilbake, og en ryggsekk med plass til dette.

Har du ikke varme støvler kan du leie et par for kr 100,-. Dersom snøforholdene tilsier det, bruker vi truger eller tar alternativ fottur.

Under denne turen serverer vi en varm lunsj og noe varmt å drikke. Ta med ekstra mat om nødvendig.

Endring av program:

Turens program kan endres i løpet av turen avhengig av værforandringer og størrelsen på gruppen.

Detaljer

Pris: NOK 1745.

Prisen inkluderer:Transport fra/til overnatting, truger, hjelm, hodelykt, stegjern, noe varmt å drikke, ekspedisjonslunsj og guide med nødvendig sikkerhetsutstyr.

Årstid:november til mai
Dager: Se Aktivitetskalenderen
Turen begynner: 09:00
Varighet:8 timer
Nivå: 4/5