Hva kan muligens være bedre enn å kombinere god mat med en spennende aktivitet i den arktiske villmarken?

Til tross for at den har en beskjeden befolkning på rundt 2000, er Svalbard et kulinarisk paradis. Du kan velge mellom alt fra pizza og sushi til arktiske delikatesser som rein, sel og hval. Arctic Tapas er et spennende alternativ til servering på Longyearbyens restauranter. I tillegg til å bli servert deilig mat, vil du bli kjørt rundt i Longyearbyen for å lære om bygdas spennende historie.

Svalbard er hjemsted for verdens nordligste bryggerier. Det brygges øl i Barentsburg og Longyearbyen, og begge er vel verdt et besøk. Hvis du velger å besøke Svalbard Bryggeri i Longyearbyen, kan du bli med på en guidet tur og lære hvordan det umulige ble mulig. Hør den spennende historien om hvordan en tidligere gruvearbeider og pilot hadde ideen om å åpne et bryggeri på Svalbard og den lange reisen til ideen deres ble en realitet. Touren avsluttes naturlig nok med ølsmaking. Guidede turer og smaksprøver er også mulig på bryggeriet i den russiske bosetningen Barentsburg.

Hva med en villmarkskveld i stemningsfulle omgivelser?

Svalbard har en fascinerende og mangfoldig historie, fra oppdagelsen av skjærgården til alle de spennende ekspedisjonene som kjente oppdagelsesreisende har etterlatt evige fotavtrykk. Unn deg en spesiell kveld i godt selskap med god atmosfære og nyt en meny bestående av arktiske delikatesser og et spennende foredrag. Disse stemningsfulle kveldene finner sted i autentiske omgivelser, og under Polar Night, kanskje med tillegg av de magiske nordlysene som danser på himmelen over. Under Polar Night er Svalbard det eneste stedet i verden du kan oppleve nordlyset både dag og natt. Verten din vil gjerne dele hemmelighetene om nordlyset i et informativt foredrag.

Blir du fristet av lyden av reinsopp, kaffe brygget på bålet og et spennende foredrag om isbjørn – alt servert i en kopi av huset William Barentz overvintret i 1596? Eller foretrekker du å få servert en to-retters middag basert på samme meny som polarkokken Adolf Henrik Lindstrøm serverte på ekspedisjonene sine? Uansett hva du velger, er det liten tvil om at du kommer hjem med et unikt minne.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for nyheter og tilbud!