Langtidsleie i Longyearbyen

Leter du etter et sted å bo her i den nordligste bosetningen? Eller kjenner du noen som leter etter en?

Bortsett fra overnatting på vandrerhjemmet, tilbyr vi også månedlig leie i leiligheten vår – Guidebolig, og i selve vandrerhjemmet. Ta en titt på alternativene nedenfor, og ikke gå glipp av denne sjansen for en rimelig innkvartering i et fantastisk reisemål.

Romleie på Gjestehuset 102

I denne lille byen som har boligmangel, er det vanskelig å finne en leilighet som likevel er rimelig og komfortabel. Derfor har vi bestemt oss for å tilby langtidsleie av rom hos oss på Gjestehuset 102 fra september til januar.

Hotellet er utstyrt med et kafferom med gratis kaffe og te tilgjengelig hele døgnet, et delt selv-betjent kjøkken med alt nødvendig utstyr og 2 TV-rom – du har full tilgang til alle disse, og du vil helt sikkert føle deg som hjemme . Hvis du er et ansvarlig, lovlydig menneske, så er du velkommen!

Prisen er 4350, – NOK per måned inkludert sengetøy, håndklær og wifi. Frokost er ikke inkludert.

Guidebolig-leiligheten

Ligger på den nordlige delen av Longyearbyen ligger vår guidebolig leilighet.

Den har 5 rom, så vi har plass til 5 personer hver måned. Den er utstyrt med 1 bad, kjøkken og bad med vaskeutstyr.

Dette huset betraktes som en av de rimeligste langtidsboligene på et dyrt sted, og er perfekt for guider og uavhengige personer. Vi prioriterer guider, men hvis det er tilgjengelighet, er alle velkomne! Så lenge du er et naturelskende, ansvarlig og et lovlydig menneske.

Pris er 4350, – NOK inkludert strøm og internett.