Glacier Safari by Svalbard Adventures 2

Isbre Safari

med Svalbard Adventures

Vi utforsker naturens mektige isbreer i Isfjorden med båt. Opplev den mektige naturen og det yrende dyrelivet.

Lyden av torden smeller fra isbreen. Breen er i bevegelse. Lyden kommer av ismaser som knekker av, flytter på seg og blir stadig dyttet nærmere det åpne havgapet i lagunen. Naturfenomenet kalles kalving og er en mektig opplevelse.

Isbreene på Svalbard er ikke som breene på fastlandet. De kan trekke seg langsomt tilbake over flere hundre år, for så plutselig å skyte voldsom fart og skli mange kilometer fram over noen få år. Denne prosessen kalles surging. Surgebreene på Svalbard er en mektig naturopplevelse fordi de skaper magiske isformasjoner i breen og kalver ofte ut i havgapet. En av breene i Isfjorden surger for øyeblikket, og nå kan du bli med på en spennende RIB-tur til Wahlenbergbreen for å se og oppleve dette naturfenomenet.

Hvilken isbre vi besøker varierer fra dag til dag. Våre guider gjør en vurdering av vær og forhold, og velger den destinasjonen som vil gi deg den beste opplevelsen.

Inkludert: Transport til og fra overnattingssted, flytedress, søk og redningsforsikring, lunsj, guide med båt, drivstoff og sikkerhetsutstyr.

Vennligst husk å opplyse på forhånd om allergier.

Egen bekledning: Ullsokker, ullundertøy, tykk ullgenser og en vindtett ytterbekledning.

BillettypeBillettavgift
VoksenNOK 1 390,00 pr. person
Barn u 15 årNOK 695,00 pr. person
Glacier Safari by Svalbard Adventures 6

Avbestillingsregler: 
Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet 100% refusjon (Ved bestillinger betalt med kort pålyder 2,5% gebyr av betalt pris. Dette gjelder kun når kunden avbestiller, ikke når arrangør avbestiller).
Ved avbestilling 22-8 dager før aktivitet 50% refusjon. Ved avbestilling 7-0 dager før aktivitet ingen refusjon

Refusjon:
Det vil ikke bli gitt refusjon ved endring av rute pga vær- og isforhold, sykdom, kansellering av fly eller ved gjenglemt førerkort. Gjestens sikkerhet vil alltid være første prioritet. Vi anbefaler våre kunder å ha reiseforsikring. Svalbard Booking forbeholder seg retten til å endre avgangstider samt kansellere turer ved for få deltagere i forhold til det oppgitte minimumsantall.

Gjester gjøres oppmerksom på at samtlige aktiviteter gjennomføres på eget ansvar. Alle turprodukter har en iboende risiko og Svalbard Booking, samt relevante partnere påtar seg ikke ansvar for skade eller ulykke knyttet til noen av turproduktene forårsaket av gjesten selv eller andre forhold utenfor mennesklig kontroll (Force majeure).

Anbefalt alder: 12 år

Varighet: Ca. 5 timer

Vi krever minimum to deltagere på denne turen.

Turen passer ikke dersom du har ryggplager eller er gravid. Fartøyet kan ikke føre passasjerer under 14 år, med mindre hver slik passasjer er ledsaget av en voksen.