Fall – the north is the goal

September, oktober og november

35 prosent rabatt på overnatting, samt et unikt postkortsett av fotograf Polina Bublik til alle singelreisende i september, oktober og november.

Gå ikke glipp av muligheten til å oppdage Svalbard i den perfekte sesongen, når natta er mørk og dagen er lys, kanskje en helt vanlig dag, men allikevel ekstraordinær på Svalbard. Forelsk deg i dette stedet og la deg forføre av de unike opplevelsene, på land, på fjorden, natt og dag.
Utforsk hjørnene i denne storslåtte og bemerkelsesverdige naturen på planeten, for så å forlate det med stolthet og en drøm om å komme tilbake, snart.

• Festivaler med fokus på mat, litteratur, kunst – og selvfølgelig Dark Season Blues – årets største musikkarrangement på Svalbard!
• Den ideelle tiden for og utforske byen og fjellene til fots, på dagen, og å være sosial med venner og ukjente på kvelden.
• Nyt Svalbards spise og drikkesteder, med et spenn av mat, hentet fra verdens nordligste drivhus til den utsøkte samlingen av brennevin i den verdenskjente Karlsberger Pub.
• Fyll hjertet og sinn med kunnskap ved å besøke vårt museum, galleri, bibliotek og andre innslag og arrangementer i Svalbardsamfunnet.

For mer informasjon, ring oss +47 90030321

Send forespørsel

1432
1430