share 1C36F2B9 47E3 4A80 9BB6 7AE4F1BAC7A9 002

Gruppebooking Spesielpris i polarnatta

Kom og besøk Svalbard i polarnatten som gruppe og nyt våre spesialpriser! Den mørke årstiden på Svalbard, også kalt nordlyssesongen, er preget av lange polare netter, som gir oss muligheten til å se den vakre nordlyset selv på dagtid.

Få det lyseste smilet på det mørkeste stedet! Nyt et stykke av årets lengste natt, oppdag gleden på Svalbard når solen går, og la nordlys skinne over snødekte fjell og fjorder.

Beundre skjønnheten til polarnatten – stillheten, snøen, stjernehimmelen… Opplev underverkene til denne virkelig eksotiske destinasjonen.

Her er våre spesialpriser for grupper i polarnatta:

Enkeltrom

with shared facilities
NOK945
NOK 695 pr rom pr natt
 • Frokost Inkludert
 • Sengetøy
 • WiFi

Tomannsrom

with shared facilities
NOK1120
NOK 795 pr rom pr natt
 • Frokost Inkludert
 • Sengetøy
 • WiFi

En seng i firemannsrom

with shared facilities
NOK540
NOK 350 pr seng pr natt
 • Frokost Inkludert
 • Sengetøy
 • WiFi

Betingelser:

Minimum opphold: 3 netter, minimum pax: 10 personer

Standard avbestillingsregler. Frokost, sengetøy og håndklær er inkludert.

NOT JUST THAT!

Ved å bestille direkte hos oss får dere  5 % rabatt på aktiviteter med Svalbard Wildlife Expeditions, Svalbard Adventures og Greendog Svalbard. Vi kan hjelpe dere med å bestille og planlegge for aktivitetene også!

For spørsmål og praktisk informasjon, gå til vår FAQ-side!

Bestill oppholdet hos oss direkt

Vi vet at det er mange måter å bestille oppholdet hos oss, men ingenting slår en direkte bestilling! Her er grunnen til:

 • Få 5% rabatt på aktiviteter på Svalbard! – Når du bestiller direkt hos oss, får du 5% rabatt på noen av aktivitetene som vises i aktivitetskalenderen. Dette inkluderer turer hos våre partnere, Svalbard Wildlife Expeditions, Polar Charter og Svalbard Adventures! Bare send oss en e-post med informasjon om bestilling.
 • Ingen forhåndsbetaling – vi belaster kortet 30 dager for ankomst. Dette gjelder standard individuelle bestillinger 
 • Live Customer Service – når du kontakter oss, vet du at du snakker med noen direkte på Gjestehuset102. Ring oss når som helst på telefon 900 30 321 eller mail oss på info@gjestehuset102.no
 • Mest nøyaktig informasjon – vi i Gjestehuset102 oppdaterer alt på vår hjemmeside. Så du får informasjon om sanntid om våre fasiliteter og aktiviteter!
 • Laveste priser  mange online reisesider hevder at de har de beste prisene. Når du bestiller direkte hos oss, sparer du faktisk mer!
 • Eksklusive tilbud KUN tilgjengelig på nettstedet vårt – ja det stemmer. Vi har kampanjetilbud året rundt, og disse tilbudene kan bare benyttes når du bestiller direkte hos oss. Dette betyr mer besparelser!
 • Du støtter den selve virksomheten! – vi oppfordrer deg til å bestille direkte hos oss. Når du bestiller direkte hos oss, støtter du selve virksomheten. Overnattingssteder, som oss, betaler provisjon til andre bestillingskanaler.

Enkeltrom med fellesbad

En koselig seng i et lite rom som lar deg sove stramt i løpet av den polare natten og dagen.
Det er et basseng som representerer livet til mine arbeidere i fortiden, nok plass til lagring og et skrivebord for arbeid.

fra 695,- NOK

Tomannrom med fellesbad

Vi har to typer sengesett i våre tomannsrom – enkeltsenger som representerer tiden da Gjestehuset 102 var et «millionærerhus»: massivtrekonstruksjoner med madrasser som lett kan brukes som sittesofaer også. Og 2 enkeltsenger på 90 cm som kan skjøtes sammen eller hver for seg. Utstyrt med vegglamper som lar deg lese, og en servant med speil som gjenspeiler tiden for gruveindustrien på Svalbard.

fra 795,- NOK

A bed in a 4-people Mixed Dormitory Room

En seng i et firemannsrom vil gi deg muligheten til å få venner veldig enkelt. Det er servant og oppbevaringsmuligheter. Frokost, sengetøy og håndklær er inkludert.

fra 350,- NOK per seng

Gjestehuset 102 er et flott sted å starte eventyret ditt for turer både sommer og vinter, siden vi er omgitt av to isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og dyreliv! En heldig gjest kan klare å finne polarrev og reinsdyr som henger rundt, bare ved å ta en titt gjennom vinduet. Bli målløs i løpet av den mørke årstiden, hvor du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset som danser mot sør, et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

La oss være en del av det største kapitlet i livet ditt!

Fasiliteter

Legg igjen en kommentar