share 1C36F2B9 47E3 4A80 9BB6 7AE4F1BAC7A9 002

Gruppebooking - spesialpris i polarnatta

Kom og besøk Svalbard i polarnatten som del av en gruppe og få tilgang til våre spesialpriser! Den mørke årstiden på Svalbard, også kalt nordlyssesongen, er preget av lange polare netter, som gir oss muligheten til å se det vakre nordlyset selv på dagtid.

Opplev en del av årets lengste natt og oppdag Svalbard når solen går ned, og lar nordlyset danse over snødekte fjell og fjorder.

La deg bergta av polarnattens skjønnhet – stillheten, snøen, stjernehimmelen… 

Opplev det unike ved denne virkelig eksotiske destinasjonen.

Her er våre spesialpriser for grupper i polarnatta:

Enkeltrom

med felles fasiliteter
NOK945
NOK 695 pr rom pr natt
 • Frokost Inkludert
 • Sengetøy
 • WiFi

Tomannsrom

med felles fasiliteter
NOK1120
NOK 795 pr rom pr natt
 • Frokost Inkludert
 • Sengetøy
 • WiFi

En seng i firemannsrom

med felles fasiliteter
NOK540
NOK 350 pr seng pr natt
 • Frokost Inkludert
 • Sengetøy
 • WiFi

Betingelser:

Minimum opphold: 3 netter, minimum pax: 10 personer

Standard avbestillingsregler. Frokost, sengetøy og håndklær er inkludert.

IKKE NOK MED DET!

Ved å bestille direkte hos oss får dere  5 % rabatt på aktiviteter med Svalbard Wildlife Expeditions, Svalbard Adventures og Greendog Svalbard. Vi hjelper dere gjerne med å bestille og planlegge for aktivitetene også!

For spørsmål og praktisk informasjon, gå til vår FAQ-side!

Bestill oppholdet direkte hos oss

Vi vet at det er mange måter å bestille oppholdet hos oss på, men ingenting slår en direkte bestilling! Her er noen av argumentene for at du bør booke direkte:

 • Få 5% rabatt på aktiviteter på Svalbard! – Når du bestiller direkt hos oss, får du 5% rabatt på noen av aktivitetene som vises i aktivitetskalenderen. Dette inkluderer turer hos våre partnere, Svalbard Wildlife Expeditions, Polar Charter og Svalbard Adventures! Bare send oss en e-post med informasjon om bestilling.
 • Ingen forhåndsbetaling – vi belaster kortet ditt først 30 dager før ankomst. Dette gjelder standard individuelle bestillinger 
 • Live Customer Service – når du kontakter oss, vet du at du snakker med noen direkte på Gjestehuset102. Ring oss når som helst på telefon 900 30 321 eller send oss en mail på info@gjestehuset102.no
 • Mest nøyaktig informasjon – vi i Gjestehuset102 oppdaterer alt på vår hjemmeside. Hos oss får du informasjon i sanntid om våre fasiliteter og aktiviteter!
 • Laveste priser  mange online reisesider hevder at de har de beste prisene. Når du bestiller direkte hos oss, kan du faktisk spare enda mer!
 • Eksklusive tilbud KUN tilgjengelig på nettstedet vårt – ja det stemmer. Vi har kampanjetilbud året rundt, og disse tilbudene kan bare benyttes når du bestiller direkte hos oss. Dette betyr fler besparelser!
 • Du støtter selve virksomheten! – vi oppfordrer deg til å bestille direkte hos oss. Når du bestiller direkte hos oss, støtter du selve virksomheten. Overnattingssteder som oss, betaler provisjon til andre bestillingskanaler.

Enkeltrom med tilgang til felles bad

En behagelig seng i et koselig lite rom lar deg sove godt i løpet av den polare natten og dagen. Alle rom har vaskeservant og det er skapplass til oppbevaring av klær og utstyr. Trenger du å jobbe finner du også en skrivepult på rommet.

fra 695,- NOK

Tomannrom med tilgang til felles bad

Våre dobbeltrom har «twin bed» som standardoppoppsett. De to enkeltsengene på 90 cm kan settes sammen om ønskelig.  Alle rom er utstyrt med leselamper, vaskeservant og skapplass for oppbevaring av klær og utstyr. 

fra 795,- NOK

Seng i 4-mannsrom

En seng i et firemannsrom er et tilbud til deg som søker det rimeligste alternativet – i tillegg får du en unik mulighet til å få nye venner. 

Alle rom har vaskeservant og oppbevaringsmuligheter. Frokost, sengetøy og håndklær er inkludert i prisen.

fra 350,- NOK per seng

Gjestehuset 102 er et flott utgangspunkt for polareventyr – både sommer og vinter. Rett utenfor døren finner du  isbreer, fjell, kullgruver, fjorder og dyreliv! En heldig gjest kan møte på både polarrev og reinsdyr rett utenfor vinduet. La deg fascinere av den mørke årstiden, hvor du kan oppleve stjernehimmelen, eller se nordlyset som danser mot sør, et vakkert fenomen vi kan se både dag og natt her i Longyearbyen.

La oss være en del av ditt livs eventyr!

Fasiliteter

Legg igjen en kommentar