Catch of the day/Dagen's Fangst

hos Better Moments

Oppdag Svalbards unike natur i våre lukkede og komfortable båter. Vårt hovedfokus: Dyreliv, natur og isbreer. Hver dag valgte vi et annet reisemål i Isfjorden for å kombinere søket etter dyreliv med best mulig vær.

På denne turen utnytter vi midnattssolen og utforsker den vakre Isfjorden. Faunaen i Isfjorden har økt mye de siste par årene. Sjansen for å se isbjørnunger ute på tur med moren sin, en blåhval som viser slyng eller en knølhval som kommer opp og leker rundt båten, er mye større nå.

catchoftheday bettermoments4
catchoftheday bettermoments5

I tillegg kan vi gå til de mest spektakulære brefrontene som finnes i den nordlige delen av Isfjorden. Disse enorme ismengdene beveger seg hele tiden og endrer form ved å kalve, slippe isen ut i fjorden. Og kanskje får vi se en sel som soler seg på isen. Fra mai til august besøker vi også et av fuglefjellene rundt fjorden, de bratte fjellsidene gir de perfekte hekkeplassene for Svalbards sjøfugler. Beskyttet mot rovdyr, men likevel lett tilgjengelig med båt, vil vi kunne observere mange forskjellige arter som lever sammen.

Med våre lukkede og oppvarmede RIB-båter ligger vi i le og kan fortsatt nyte tiden ute, uansett vær. Når de mindre, åpne båtene må holde seg hjemme på grunn av harde værforhold, kan vi fortsatt ta turen ut og oppleve fjorden.

Kokkene våre har laget en god bolle med hjemmelaget suppe som vi kan nyte på et naturskjønt sted.

catchoftheday bettermoments1
catchoftheday bettermoments

Vær oppmerksom på at vi aldri kan garantere dyreliv, men vi kjører i områder som er kjent for dyrelivet. Alle dyr på Svalbard går fritt rundt og våre erfarne guider vil gjøre sitt beste for å få øye på dem under turen. Kommer du sent på sesongen er sjansen for dyreliv mindre, fordi mange dyr vandrer sørover. Da fokuserer vi turen mer på Svalbards natur og historie samt de vakre lysforholdene om høsten.

Vi krever minimum 6 personer på denne turen. The minimum age is 4 years. Barn under 12 år: 700 kr rabatt.

Vær så snill la vi vet hvis du har matallergier eller restriksjoner.

  • 01.05.2023 – 30.09.2023
  • Henting på hotellene:
    18.00 fra mai til august
    10.00 i september
  • Varighet: 5 timer
  • Passer for alle
  • Middag eller lunsj inkludert
  • kr 2290,-
Wildife Glacier Cruise Photo Thomas Griesbeck 1920x1080

Mest populære turer - Sommer