• BER SUPER SAVER!

    Bo hos oss denne ber-sesongen for super super priser. Beste priser i byen!

Våre lave priser, gjort enda lavere for deg! Bli hos oss i september, oktober, november og desember.

Inkludert:

Frokost, 24/7 kaffe og te, WiFi, sengetøy og håndklær.

Book Her

Svalbard i BER-sesongen

44903661 2115559395162530 8780777976284315648 o

Den arktisk solnedgangen

Etter 4 måneder med midnattssol, endelig får vi se solnedganger igjen!

Enten du er typen person som er besatt av solnedganger eller typen som ikke er interessert i disse, bør du ikke gå glipp av hvordan solen kysser de fortsatt snødekte fjelltoppene (i noen områder på Svalbard). Solen begynner å gå ned i slutten av august. Dette betyr at vi fremdeles får oppleve lange solskinnsdager som slutter med nydelige solnedganger i september. Likevel er det mange aktiviteter å gjøre som kayakingboat trips around Spitsbergen og mer!

City Lights and Starry Nights

I den mørke årstiden avgir den arktiske himmelen sitt lysende selv. Uansett hva du kaller deg selv, fortjener stjernekikk på den nordligste bebodde byen på jorden et sted på bucketlisten din!

imageresizer 1

The Dark Season Blues

Det er årlige festivaler med fokus på mat, litteratur, kunst – og selvfølgelig den berømte Dark Season Blues … Svalbards største musikkbegivenhet i året!

Denne årlige festivalen i slutten av oktober markerer begynnelsen på den mørke årstiden når dagslys og sol er i ferd med å forlate Svalbard i fire lange vintermåneder. Ikke gå glipp av dette!

Nordlyset

Damen Aurora virker for vakker til å være sant, men ja, den er – og det er alles drøm. Nordlyssesongen starter fra oktober. Mørket dekker hele skjærgården, men med en vakker vri på lys i farger grønt, rosa og lilla dominerer elegant arktiske himmelen. Dette skal være på toppen av eventyrlisten din! Lurer du om hvilke aktiviteter du skal gjøre når hele øya er mørk? Vi har fortsatt mye- snowmobile activitiesice cave visitsdog sleddings og mer!

1425 1

Spørsmål? Ta kontakt på info@gjestehuset102.no

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for inspirerende Svalbard-artikler og kampanjer!