ATV Safari

med Svalbard Adventures

En ATV-safari er en spennende aktivitet som tilbyr en sightseeingtur med forskjell i Longyearbyen-området.

Sommeren på Svalbard er kort og hektisk med dagslys døgnet rundt i midnattssolsesongen fra april til slutten av august. Hvis du kjører ATV høres morsomt ut, har du sjansen til å oppleve dette på verdens mest spennende sted. Du kjører en Can-Am Outlander ATV fra Longyearbyen i et sommerlig Svalbardlandskap ut til Adventdalen. Hold øye med det rike dyre- og fuglelivet, og hvis du er heldig, kan du oppdage fjellrev og reinsdyr. Nyt den fantastiske utsikten fra toppen av fjellet ved gruve 7, og stopp deretter for kaffe på en fangststasjon!

Vi kjører ATVene våre inn i et klassisk Svalbard-landskap i Adventdalen, en dal formet av isbreer og omgitt av fjell og interessante kulturminner. Ofte ser vi både Svalbard-reinsdyr og fjellrev på dette. Vi kjører mot foten av fjellet med kullgruve nummer 7. Herfra kjører vi til toppen av fjellet på kjøretøyene våre på en grusbelagt vei. Herfra kan vi nyte en fantastisk utsikt over Adventdalen og Isfjorden. Vi vil servere kaffe og litt snacks på denne turen. Hvis vi har tid på å kjøre tilbake til byen, kan vi ta turen innom en av de mange hundegårdene i dalen. Vær oppmerksom på at Svalbards miljøvernlov forbyr kjøring av terreng på den skjøre arktiske tundraen. Vi er lovpålagt å bare kjøre på veier. ATV-safarien er en fin måte å lære bare en brøkdel av det som gjør Svalbard til et så fantastisk sted å bo, og vi garanterer at du vil føle deg beriket av opplevelsen.

Inkludert:

Transport til og fra hotellet, orientering, ATV, drivstoff, snøscooterdrakt, spesielle støvler, yttervotter, hjelm, kjørebriller, ansiktsmaske, kaffe og kaker, forsikring, turleder med ATV og sikkerhetsutstyr.

Vennligst legg merke til! Det kreves førerkort for bil eller motorsykkel for å kjøre ATV. Førerkortet må bæres gjennom hele turen. Det vil ikke bli gitt noen tilbakebetaling av aktiviteten hvis du glemmer å ta med førerkortet.

Aldersgrense: 8 år

Vi krever minimum 2 sjåfører på denne turen.

Priser

Per person kr 1 290,00 sjåfør
Per person NOK 890,00 passasjer

Varighet
4 timer
Halv dag
Deltakerne må ta med varme klær, vindtette klær

Sesonger
Nordlys vinter, Polarsommer

Andre anbefalte activiteter:

ATV Safari
Foxfonna: Start from the summit and explore glaciers and mountains
Sarkofagen: Hike in glaciers and mountains
Platåfjellet: Hike to the view point with panorama of Longyearbyen

Sign up to our newsletter for news and offers!