last ned 3

Fototur - Opplev dyrelivet m/begrenset antall deltakere

med See & Explore

På denne eksklusive turen, med begrenset antall deltakere (opp til 3 personer), tar vi deg med ut i og rundt Longyearbyen og gir deg muligheter for å oppleve det rike dyre- og fuglelivet. Vi legger til rette for at du skal kunne ta gode og unike bilder av f.eks. Polarreven eller det rike fuglelivet. Vi legger opp våre turer etter årstidene, vi tar hensyn til lyset og finner de beste stedene for deg til å ta bilder av natur, planter, se og oppleve dyrelivet.  Vi vet hvor du kan få gode opplevelser og hvor du kan ta ditt “beste bilde” og gjør alt for at du skal lykkes med dette.  Vi bruker bilen som base, men våre turer vil innebære korte og litt lengre turer til fots, for å finne de riktige stedene for å se og oppleve dette fantastiske fugle- og dyrelivet. 

 
Pris: 2950 NOK
 
Tips for photo equipment: For lenses, I recommend 70-200 and 150-600. For birds, focal length between 400-600 will be the best. Extra battery, tripod, flash, led light etc. For nature photo, the ordinary focal length from 14 mm to 35 mm is to recommend. But also, compact camera and mobile, will in some cases, give you good wildlife photo. If you are considering upgrading or investing in new camear gear prior to the trip, feel free to ask us for advice.
arctic fox

Turen krever gode klær etter årstidene, spesielt viktig siden vi vil sitte, ligge, stoppe etc., alt for å se og fotografere.  Som deltaker får du oppleve den arktiske naturen, både sommer og under den mørke, men lyse vinteren, under varierende vær- og lysforhold.  Vi setter din sikkerhet høyt og ikke minst så har vi stor respekt for den sårbare naturen og dyrelivet her i arktiske Svalbard. Vi vil servere varm drikke og litt kjeks/lefse i løpet av turen. Vi har også brodder og hodelykt hvis dette blir nødvendig. 

I mørketiden, fra november til midt februar, går vi ut med hodelykt for å finne fjellreven, svalbardrein, kanskje en svalbard rype og hvis været tillater dette, se på teisten som jakter fisk i lyset fra kaiene her i Longyearbyen.

 

last ned 6

Med begrenset antall deltaker, fra 1 til maks 3, får du her litt større frihet til å ta bilder, unikt for deg. Vi legger til rette for dine opplevelser og gir deg de gode stedene og kulissene, for dine bilder.

last ned 7
last ned 1